Nieuw geurtje!

Parfums, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik vind het altijd super fijn als iemand lekker ruikt en daarom vind ik het erg belangrijk om een goede parfum te hebben. Soms zie je dat parfums niet heel lang blijven hangen of dat je zo gewend bent geraakt aan een bepaalde geur dat je hem op een gegeven moment niet meer ruikt.. Dat was bij mij het geval. Ik ben zo iemand die een lekkere geur koopt en daar dan ontzettend lang mee blijft doen. Ik koop dan ook alleen nog maar diezelfde geur en ja.. dat gaat op een gegeven moment vervelen en dan wil je wat anders (ten minste ik dan haha). Tijd om over te stappen op iets nieuws dus! Vorige week was ik in de Douglas en kon ik de verleiding niet weerstaan.. Ik kwam een geurtje tegen van Yvves Saint Laurent, namelijk: Black Opium.

Black opium 4.jpg

Er bestaan heel veel verschillende soorten geuren van Black Opium en ik heb zelf gekozen voor Black Opium Floral Shock. Deze geur wordt ook wel beschreven als een onweerstaanbare shock van sensualiteit. En ja.. dat klopt! De geur is vooral heel erg fris en dat in combinatie met een fruitige en bloemige geur, heerlijk! Ik vind de geur persoonlijk heel erg aangenaam en hij blijft ook super goed hangen. En dan die verpakking.. zo ontzettend mooi met allerlei glitters, ik hou ervan! Zeker een aanrader dus!

Black opium 3.jpg

Prijzen

Hieronder staan de prijzen van het geurtje weergegeven die de Douglas hanteert:

  • Black Opium Floral Shock eau de parfum 30 ml: €63,90,-
  • Black Opium Floral Shock eau de parfum 50 ml: €88,17,-
  • Black Opium Floral Shock eau de parfum 90 ml: €118,77,-

De geur is onder andere te verkrijgen bij DouglasICI PARIS XL en de Bijenkorf.

Black opium.jpg

Wat vindt jij van deze geur? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik zou het ook leuk vinden als je me zou volgen op Facebook, Instagram en Twitter!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

6 reacties op ‘Nieuw geurtje!

Reacties zijn gesloten.