Mijn favoriete MAC lipsticks!

Ik ben echt helemaal weg van MAC lipsticks! Ik vind deze lipsticks echt super mooi en ze bestaan er in zoveel verschillende kleuren!De MAC lipsticks hebben een volle crème textuur en voelen heerlijk zacht aan. De lipsticks zijn bovendien verzorgend, hebben een mooie subtiele glans en zijn lekker lang houdbaar! Ze zijn te verkrijgen in verschillende finishes: van een diepe glans tot een matte afwerking. Omdat ik zelf helemaal gek ben op MAC, heb ik voor jullie een top vier gemaakt van mijn favoriete MAC lipsticks.

 IMG_8906.jpg

Nummer 1: Faux

Mijn favoriete lipstick van dit moment is MAC faux. Een supermooie nude kleur met een satin finish. De lippenstift heeft een hoge kleurdekking en dat in combinatie met een lichte glans, super mooi dus! De kleur wordt omschreven als een zacht paarsroze kleur. Hij blijft wat minder goed zitten dan een matte lipstick, maar alsnog vind ik het zo’n mooie kleur die eigenlijk overal wel bij past. Echt een aanrader dus!

MAC Faux Lipstick

Nummer 2: Pink Plaid

Mijn tweede favoriete lipstick is MAC Pink Plaid. De allereerste MAC Lipstick die ik kocht was in deze kleur en ik vind hem nog steeds ontzettend mooi. Het is een matte roze lipstick, die wat feller is van kleur. Ik draag hem heel vaak in de zomer wanneer ik naar festivals ga. Hij blijft ook super goed zitten!

Pink Plaid.jpg

Nummer 3: Mehr

Op nummer drie staat MAC Mehr. Opnieuw een matte lipstick, maar dit keer wat donkerder van kleur dan Pink Plaid. MAC Mehr wordt omschreven als een blauwroze kleur, maar ik zou de kleur zelf omschrijven als een wat donkerdere bruinroze kleur. Ook deze kleur past perfect bij elke outfit!

Mehr.jpg

Nummer 4: Viva Glam III

Op nummer vier staat MAC Viva Glam III. Dit vind ik zelf een hele speciale lipstick. MAC Viva Glam III maakt deel uit van de MAC Viva Glam collectie. Deze collectie is een verzameling van lipsticks waarvan er in totaal zes soorten bestaan. De kleur Viva Glam III wordt omschreven als een sexy, bruinachtige, pruimkleurige lipstick en daar ben ik het helemaal mee eens! De donkere matte kleur blijft ontzettend goed zitten en ziet er prachtig uit. Het allermooiste aan deze lipstick vind ik dat het geld dat je voor een Viva Glam lipstick betaald, wordt gedoneerd aan het AIDS Fonds ter ondersteuning van de strijd tegen HIV/AIDS.

Viva Glam.jpg

Hieronder heb ik van elke lipstick de swatches op mijn arm weergegeven, zodat jullie kunnen zien hoe ze er op mijn huid uitzien. Zoals je ziet zijn de kleuren super mooi en vol van kleur, prachtig!

IMG_8898.jpg

De MAC lipsticks kosten 19,50 euro en zijn bij verschillende winkels te verkrijgen, waaronder: MAC StoreDouglas en de Bijenkorf. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze MAC lipsticks vinden en wat jullie favoriete lipstick is! Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

6 reacties op ‘Mijn favoriete MAC lipsticks!

Reacties zijn gesloten.