Heerlijk eten bij Happy Italy!

Een van mijn favoriete hotspots van dit moment is de Happy Italy, een Italiaans restaurant met ontzettend veel lekkere gerechten op het menu. De mensen die mij kennen, weten dat ik regelmatig een hapje ga eten bij Happy Italy en ook dit weekend was het weer zo ver!

Ik ben afgelopen zondag samen met een vriendinnetje van mij gezellig naar Tilburg geweest. We hebben daar wat winkeltjes bezocht en zijn daarna heerlijk gaan eten bij Happy Italy, mmm! Happy Italy is een Italiaans restaurant dat bekend staat om zijn snelle service en lekkere eten. Het restaurant wordt ook wel beschreven als ‘The fast Italian’ en ik kan je vertellen dat dat zeker het geval is!

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.01.09.png

Het restaurant

Happy Italy heeft verschillende vestigingen in Nederland. Zo zijn ze te vinden op de volgende plaatsen: Rotterdam, Tilburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Eindhoven, Kerkrade, Enschede, Arnhem, Alkmaar, Den Bosch en Amsterdam. In 2017 zullen zij bovendien een vestiging in Breda en in Spijkenisse openen, ik ben benieuwd!

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.27.51.png.jpg

Het restaurant oogt gezellig, modern en tegelijkertijd ook knus. Happy Italy wordt gekenmerkt door zijn open keuken, de hoge plafonds en de houten afwerkingen. Het leuke is dat overal door het restaurant heen de Italiaanse sferen naar boven komen. Hieronder volgen een paar foto’s van de verschillende vestigingen.

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.38.15.png.jpg

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.36.27.png.jpg

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.32.53.png.jpg

Menu

Ik moet bekennen dat ik dol ben op Italiaans eten en als het kon, zou bij mij elke dag een heerlijke pasta op het menu staan. Van de pizza’s ben ik dan weer niet zo’n fan, maar ieder zijn ding natuurlijk! Happy Italy kent een veelzijdig menu waarbij je als klant de vrijheid hebt om jouw pizza of pasta helemaal samen te stellen zoals jij dat wil, ideaal natuurlijk! Naast pasta’s en pizza’s kun je natuurlijk ook gewoon een salade of een stuk vlees of vis nemen.

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.40.39.png.jpg

Schermafbeelding 2017-03-14 om 20.40.47.png.jpg

Mijn favoriete gericht is de Pasta Con Polpette, een pasta met tomatensaus, rundergehaktballetjes, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas. De pasta kost slechts 6,75 euro en is echt verrukkelijk. Ik neem eigenlijk altijd deze pasta, echt een aanrader! Je kunt zelf kiezen wat voor pastasoort je erbij wilt. Ik neem altijd penne.

IMG_8998.jpg

Openingstijden en reserveringen

Happy Italy hanteert verschillende openingstijden voor de verschillende vestigingen. De openingstijden zijn terug te vinden op de website van Happy Italy.

Reserveren is uitsluitend telefonisch mogelijk en vanaf 10 personen tot 18.00 uur. Vrijdag en in het weekend kun je tot 17.00 uur reserveren.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Happy Italy is eigenlijk altijd positief geweest en zo ook afgelopen weekend in Tilburg. Het ideale aan het restaurant is dat je ontzettend veel en lekker eten krijgt voor een zeer lage prijs. Het duurste gerecht kost slechts 10,75 euro! Ook vind ik de sfeer in het restaurant erg aangenaam en is er een snelle service. Je hoeft dus geen uren op je eten te wachten! Soms zijn ze wel wat te snel met het eten en het vragen van de rekening, waardoor het niet heel erg geschikt is om lang na te tafelen. Ook de lange rij die vaak voor het restaurant staat is niet altijd ideaal. Gelukkig hoef je meestal niet heel lang te wachten en ben je snel aan de beurt. Dat scheelt natuurlijk weer wel!

IMG_9001.jpg

Alles bij elkaar vind ik Happy Italy een gezellig restaurant om lekker met je vriend of vriendinnen een hapje te gaan eten. Het eten is lekker, goedkoop en de service is snel. Bovendien krijg je de mogelijkheid om het eten dat je niet op krijgt, mee naar huis te nemen! Soms wel makkelijk voor de volgende dag als je geen zin hebt om te koken!

Wat vinden jullie van Happy Italy en wat is jullie favoriete gerecht? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

10 reacties op ‘Heerlijk eten bij Happy Italy!

 1. Ah heerlijk! In Den Bosch is Happy Italy 1 februari geopend dus ik moet er echt eens gaan eten. Lijkt me echt lekker!!

  Liked by 1 persoon

   1. Ik heb nog nooit bij Happy Italy gegeten, terwijl Italiaans eten mijn favoriete keuken is.. Echt even testen dus 😊

    Liked by 1 persoon

 2. Ik heb ook altijd de pasta Con Polpette met penne! Meestal ben ik te vinden in vestiging Eindhoven. 2 weken geleden in Amsterdam geweest. Hier was zo’n slechte service. mensen moesten een uur op eten wachten, en zelf personeel aanspreken om drinken te bestellen. Ze waren al 6 weken open, en toch liep het nog niet soepel. Jammer!

  Liked by 1 persoon

  1. Ja die pasta is lekker he!! Oh ja dat is minder inderdaad…Eindhoven vind ik dan wel weer goed! In Rotterdam en Hendrik-Ido-Ambacht vind ik het ook altijd wel leuk!

   Like

Reacties zijn gesloten.