My Jewellery: De BFF Box!

Hi beauties!

Vandaag is het 18 maart 2017 en dat betekent dat het vandaag Nationale Vriendinnendag is! Vriendinnendag is een speciale dag waarop je jezelf en je vriendin(nen) kan verwennen door samen iets leuks te gaan doen. Ik zag op instagram dat het sieradenlabel My Jewellery speciaal voor deze dag een superleuke actie bedacht heeft. Deze actie wil ik heel graag met jullie delen!

Schermafbeelding 2017-03-18 om 14.05.26.png

My Jewellery introduceert de BFF Box, een verrassingsbox vol met superleuke items die je speciaal voor je beste vriendin of voor jezelf kan laten thuisbezorgen! De box is alleen te bestellen via de webshop en bevat de volgende items:

Een enkelbandje met schelpjes 

Dit bandje heeft een bruinachtige nude kleur en zoals de naam het zegt, kun je hem superleuk als enkelbandje dragen.

IMG_9160.jpg

Twee armbandjes met een bedeltje

In deze box zaten twee hele leuke voorjaarsarmbandjes met een bedeltje: een zwart armbandje met twee zilveren hartjes en een roze armbandje met een gouden schelpje, super cute!

IMG_9155.jpg

Een choker

Een festival choker met bedeltje. De choker is zwart van kleur en bevat gouden accenten. Het bedeltje heeft de vorm van een maan, echt supermooi!

IMG_9164.jpg

Een ketting met edelsteen

De box bevat bovendien een stone necklace met geslepen edelsteen. Dit is een wat langere zwarte ketting met een paarskleurige edelsteen. De ketting bevat zilveren accenten, echt heel erg mooi!

Schermafbeelding 2017-03-18 om 13.50.52.png.jpg

Een armband

De little beads bracelet is goud van kleur en goed te combineren met andere leuke armbandjes!

IMG_9162.jpg

Haarelastiekjes

Tot slot zitten er in de BFF box een aantal Ibiza haarelastiekjes. Deze elastiekjes komen in vijf verschillende kleuren zoals te zien is in de foto hieronder. De kleuren zijn heel erg vrolijk en mooi!

IMG_9174.jpg

De totale waarde van de BFF box bedraagt €67,50,- maar is te bestellen voor slechts €17,50,- ! Een hele leuk actie vind ik zelf! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden en ik ben heel erg benieuwd of jullie nog speciale plannen hebben op deze dag. Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Veel liefs,

Schermafbeelding 2017-03-08 om 21.20.53

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen