KIKO MILANO: High Pigment Wet & Dry Eyeshadows

Vannacht is de zomertijd ingegaan en dat betekent dat de lente is begonnen! De dagen duren langer en het zonlicht wordt steeds sterker, heerlijk! Dikke truien en vesten kunnen plaatsmaken voor zomerjasjes, sneakers en een zonnebril. Een kleurrijk make-upje mag dan zeker niet ontbreken! Ik heb me laten inspireren door de lente (en zomer die eraan komt) en ik heb daarom deze leuke oogschaduws van KIKO MILANO aangeschaft!

kiko.jpgKIKO MILANO is een Italiaans make-up merk dat ontzettend veel verschillende producten verkoopt, waaronder een tal van  oogschaduws. Ik ben normaal gesproken niet heel erg van de oogschaduws, maar toen ik in Tilburg de KIKO winkel binnenliep, was ik helemaal verkocht.

zzz-kiko-mil.jpg

Ik heb een aantal High Pigment Wet and Dry Eyeschadows gekocht, omdat deze oogschaduws bekend staan om hun sterke pigmentering. Je kunt deze oogschaduws zowel droog als nat gebruiken en de kleur blijft super lang zitten, tot zo’n 8 uur! De formule waaruit de oogschaduw is opgebouwd bevat vitamine E, katoenzaadolie en kamille-extracten voor maximale zachtheid op de oogleden, ideaal dus! Ik heb in totaal vier verschillende kleuren oogschaduws gekocht, die ik jullie een voor een zal laten zien.

IMG_9593.jpg

04. Metallic Vintage Rose

De eerste kleur die ik heb gekocht is nummer 04 Metallic Vintage Rose. Dit is een lichtbruine  nude kleur met een subtiele glitter. De oogschaduw heeft een metallic finish en kan zowel over het hele oog gebruikt worden als in combinatie met andere oogschaduws.

IMG_9585.jpg

12. Pearly Wine

De tweede kleur die ik heb gekocht, is een wat donkerdere kleur in vergelijking met de rest. Het is nummer 12 Pearly Wine, een paarse oogschaduw met een parelmoerglanzige finish. De oogschaduw lijkt in de verpakking donkerder dan dat hij op de ogen uitkomt. De oogschaduw kan makkelijk individueel of in combinatie met andere oogschaduws gebruikt worden.

IMG_9584.jpg

45. Pearly Tea Rose

De derde kleur is nummer 45 Pearly Tea Rose. Dit is echt mijn favoriet! Het is een oogschaduw met zalmroze kleur en geeft je meteen een frisse look. Ook deze oogschaduw heeft een parelmoerglans als finish met een lichte glinstering. Ikzelf draag deze het liefst volledig over mijn ooglid, maar hij is ook zeker mooi te combineren met andere oogschaduws.

IMG_9582.jpg

50. Pearly Light Rose

Tot slot heb ik de oogschaduw 50 Pearly Light Rose gekocht. Dit is de lichtste kleur van alle oogschaduws en neigt naar wit. De kleur kan het best omschreven worden als een beige, lichtroze nude kleur met een mooie parelmoerglans. Ikzelf vind het fijn om deze kleur te gebruiken voor in mijn ooghoeken en om dan de rest van het ooglid op te vullen met een van de andere kleuren.

IMG_9583.jpg

De oogschaduws zitten in een moderne, zwarte verpakking met magneetsluiting. Alle High Pigment Wet and Dry Eyeshadows zijn speciaal ontworpen voor een magnetisch verwisselbare systeem. Hierdoor kan de oogschaduw uit het monodoosje gehaald worden en in het Shade Selection 03-palet worden geplaatst. Het Shade Selection 03-palet is een leeg palet, dat apart wordt verkocht en je kunt hier dus je favoriete oogschaduws in plaatsen, super handig! Het palet heeft een spiegeltje en bevat een dubbele schuimrubberen applicator. Je kunt de oogschaduws meerdere malen uit het palet halen en weer terugplaatsen voor oneindig veel kleurencombinaties en om iedere look persoonlijk te maken!IMG_9562.jpgHet verwisselbare systeem

Stap 1: De oogschaduw met behulp van een gewone paperclip via het gaatje in de onderkant uit de monoverpakking halen.

Stap 2: De oogschaduw in het lege palet aanbrengen. Het magnetische etiket op de onderkant hecht zich aan de magnetische basis van de drie vakjes in het palet.

IMG_9566.jpg

Ik heb alle producten in de winkel gekocht, maar zijn ook eenvoudig te bestellen via de website. De oogschaduws kosten €5.95,- en het lege palet kost €4.95,-. Super mooie producten voor een super lage prijs! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat zijn jullie favoriete producten van KIKO MILANO? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘KIKO MILANO: High Pigment Wet & Dry Eyeshadows

Reacties zijn gesloten.