Quaker Cruesli: Mijn favoriete ontbijt!

Good morning!

Mensen die mij kennen, weten dat ik ontzettend veel van eten houd dus ik dacht: Waarom geen blog schrijven over mijn favoriete ontbijt? Voor mij is ontbijten een van de belangrijkste onderdelen van mijn dag. Ik krijg er energie van en kan daardoor de rest van mijn dag veel beter functioneren. Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder iets te hebben gegeten.

Schermafbeelding 2017-03-28 om 22.54.02.pngIk heb ’s ochtends altijd erg veel honger en dan snak ik toch echt maar naar één ding en dat is naar Quaker Cruesli Chocolate! Een knapperige volkoren meergranenmix van krokant geroosterde haver, tarwe en gepofte granen. Dit in combinatie met heerlijke stukjes chocolade. Het is natuurlijk niet heel gezond, maar de smaak is zo ontzettend lekker. Ik geniet er elke ochtend weer van!

IMG_8771.jpg

Ik combineer de cruesli altijd met melk, omdat ik deze combinatie het lekkerste vind. Je kan het natuurlijk ook combineren met yoghurt. Wat ik ook vaak zie, is dat mensen er nog stukjes fruit aan toevoegen. Dit doe ik zelf nooit, omdat ik de smaak op zichzelf al intens genieten vind! Op de website van Quaker is terug te vinden dat de cruesli 30% minder suiker bevat dan het gemiddelde suikergehalte van andere krokante muesli’s en dat er geen kunstmatige zoetstoffen zijn toegevoegd. Dit hangt natuurlijk wel af van welke smaak je neemt en of je bijvoorbeeld yoghurt of melk toevoegt.

IMG_8803.jpg

Quaker cruesli is verkrijgbaar bij veel supermarkten en bestaat er in ontzettend veel verschillende soorten smaken. Ikzelf heb alleen nog maar de chocolade smaak uitgeprobeerd, maar de andere smaken lijken mij ook zeker lekker! Wanneer je zin hebt in een lekker meergranenontbijt in combinatie met chocola is het ontbijt dat ik bijna elke dag eet zeker aan te raden.

IMG_8795.jpg

Ik heb heerlijk ontbeten vandaag en kan mijn dag weer goed beginnen! Wat vinden jullie van Quaker Cruesli? En wat is jullie favoriete ontbijt? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen