Rituals: The Ritual of Sakura

‘Celebrate each day as a new beginning’ met de nieuwe collectie van THE RITUAL OF SAKURA. Deze lijn van producten wordt geïnspireerd door de Kersenbloesem, de Sakura, wat staat voor het ontwaken van de natuur. Het symboliseert dat het leven vluchtig is: je moet met volle overgave genieten! 

rituals.png

Rituals, wie kent het niet? Een prachtig merk dat geïnspireerd wordt door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen. Recent ontwikkelde Rituals THE RITUAL OF SAKURA collectie, een lijn van producten waarin het zoete aroma van Kersenbloesem wordt gecombineerd met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk.

Schermafbeelding 2017-04-02 om 11.35.54.png

Ik kreeg deze heerlijke collectie kado en ik ben er nu nog steeds ontzettend blij mee! In het pakket dat ik ontving, zaten een body scrub, een foaming shower gel en een body cream. Je kunt de drie producten als pakket kopen, maar zijn ook los te verkrijgen.

img_86041.jpg

Voor een optimaal resultaat kun je de producten in drie stappen gebruiken:

  • Stap 1: Celebrate each day body scrub
  • Stap 2: Zensational foaming shower gel
  • Stap 3: Magic touch body cream

IMG_9754.JPG

Stap 1: De bodyscrub

Begin met de celebrate each day body scrub. Deze scrub is gebaseerd op een rijke combinatie van organische suiker en verzachtende oliën. De scrub is bedoeld om dode huidcellen op een milde, maar intensieve wijze te verwijderen. De scrub heeft een bloemachtige geur en ruikt ontzettend fris, heerlijk! Je brengt de scrub aan op een vochtige huid en vervolgens kun je het met warm water afspoelen. Ik vind deze scrub echt een aanrader, je huid wordt er super zacht van! De bodyscrub kost €19,50 euro en is te bestellen op de website.

Schermafbeelding 2017-04-02 om 11.41.12.pngStap 2: De showergel

Na het scrubben van je huid is de volgende stap het gebruik van de zensational foaming shower gel. Deze douchegel heeft een speciale gel-schuimtechnologie en is gebaseerd op Organisache Rijstmelk en Kersenbloesem. De geur is lekker zoet en zorgt ervoor dat je een super zachte en schone huid krijgt. Ik gebruik deze showergel bijna elke dag en ben er heel blij mee! Hij ruikt heerlijk en je kunt er erg lang mee doen. De showergel kost €8,50 euro en is te verkrijgen op de website.

Schermafbeelding 2017-04-02 om 11.42.25.pngStap 3: De bodycream

De derde stap is het aanbrengen van de magic touch body cream. Dit is een bodycrème die je na het douchen op je hele lichaam kan aanbrengen. De crème is opgebouwd uit antioxidanten, vitame E en het ingrediënt Centella Asiatica, dat helpt om de huid te versterken. Het product ruikt heerlijk zoet en fris. De crème is makkelijk aan te brengen en de ideale manier om je huid goed te voeden, love it! De bodycream kost €17,50 euro en is te verkrijgen op de website.

Schermafbeelding 2017-04-02 om 11.42.41.pngIk vind deze collectie echt heerlijk en raad het iedereen aan. In de bovengenoemde eenvoudige stappen kun je elke dag als nieuw begin ervaren! Wat is jouw favoriete product van Rituals? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Rituals: The Ritual of Sakura

Reacties zijn gesloten.