Devoted Creations: Somewhere on a beach!

De zomer staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om onze zomerse outfits te voorschijn te halen, love it! Een lekker kleurtje mag dan zeker niet ontbreken. Voor mij werd het daarom tijd om een bezoekje te brengen aan de zonnebank. Dit keer gebruikte ik een heerlijke crème van Devoted CreationsDe zonnebank is voor mij altijd een moment van volledige ontspanning. En hoe kan ik nu beter van dit moment genieten dan met een heerlijke crème? Al sinds ik naar de zonnebank ga, gebruik ik de zonnebankcrèmes van Devoted Creations: een topmerk als het gaat om zonnecosmetica! Het merk levert ontzettend veel verschillende producten voor de beginnende zonner tot aan de gevorderde zonner.

dcline_banner.jpg


Waarom een crème gebruiken?

Je zult jezelf misschien afvragen waarom het handig is om een crème te gebruiken. Hier een overzichtje van de vele voordelen van een goede zonnebankcrème:

  • Meer UV-straling: zonder een crème verlies je ongeveer 30 tot 40% van de UV-straling, omdat deze niet kan doordringen in een droge huid.
  • Snellere bruining: een crème zorgt ervoor dat het bruiningsproces al na 3 tot 4 minuten begint, zonder crème start de bruining pas na 8 minuten.
  • Langere bruining: met een crème word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook 1 tot 7 dagen langer behouden, super!
  • Verzorging van de huid: een crème zorgt ervoor dat de huid goed wordt verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

Schermafbeelding 2017-04-03 om 23.52.49


Mijn favoriete crème van dit moment

Mijn favoriete zonnebankcrème van dit moment is toch wel SOMEWHERE ON A BEACH van Devoted Creations! Ik heb deze crème vorige week voor het eerst uitgeprobeerd en hij is me super goed bevallen. De crème is een DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Voor een optimaal bruiningsresultaat is het belangrijk dat je de crème ongeveer 8 uur lang laat intrekken. Daarna kun je lekker gaan douchen! In de crème zit bovendien een hoog gehalte anti-oxidanten en anti-aging, waardoor de huid goed wordt verzorgd. Als finishing touch heeft de crème een lichte shimmer die de huid prachtig egaliseert, wauw!

IMG_9796.jpg

SOMEWHERE ON A BEACH is zeer geschikt voor de beginnende zonner. Je kunt de crème zowel binnen als buiten gebruiken. De geur van de crème wordt door Devoted Creations omschreven als een Tropical Tantini geur. En ja, tropisch is de geur zeker! Zodra je de crème op de huid smeert, wordt je lichaam overspoelt met een heerlijke cocosgeur! Ik merk na het zonnen meteen verschil en mijn huid is zichtbaar bruiner. Vooral wanneer ik de crème goed in de huid laat trekken, is de bruining langer dan een week zichtbaar!

IMG_0066.jpg

De fles SOMEWHERE ON A BEACH kost €52,35 euro voor 360 ml. Wanneer je niet meteen een hele fles wil kopen, kun je ook een proefsample uitproberen van 20 ml. Deze kost €5,45 euro, super handig! Ben je benieuwd naar deze crème of naar een andere crème van Devoted Creations? Neem vooral een kijkje op de website! Devoted Creations is ook te volgen via instagram en facebook. Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden! Ik kan in ieder geval niet wachten om nog meer producten van Devoted Creations uit te testen en met jullie te delen!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen