Arm candy: My Jewellery!

Ik ben helemaal weg van MY JEWELLERY, een prachtig merk dat naast sieraden, horloges en leuke accessoires ook kleding en schoenen verkoopt! Ikzelf ben verliefd geworden op de sieraden collectie van het merk. Je kunt hier oneindig leuke matches mee maken, love it! Vorige week kon ik me niet inhouden en heb ik een aantal superleuke items geshopt!

IMG_0148.jpg


Item 1: De little stone bangle light pink – silver

Het eerste item dat ik heb gekocht is deze super schattige little stone bangle, een stalen armband met een klein steentje in het midden. Ik heb gekozen voor een zilveren bangle met een lichtroze steen. De armband oogt heel mooi en subtiel, waardoor je hem makkelijk kunt combineren met andere leuke bangles en armbandjes! Dit item is verkrijgbaar voor € 29,95 via deze link.

IMG_0542.jpgItem 2: De love bangle silver – pink blue taupe

Het tweede items dat ik heb gekocht, is deze zilveren love bangle in de kleur pink blue taupe! Deze armband wordt opgevrolijkt door het prachtig gekleurde draad dat om het staal gewikkeld is. De tekst ‘Love’ maakt de armband hélemaal af! Wanneer je gaat voor een zomerse Ibiza look, moet je vooral deze armband aanschaffen. Dit item kost € 29,95 en is verkrijgbaar via deze link.

IMG_0543.jpgItem 3: My Jewellery limited watch – silver

Bij leuke armbandjes hoort natuurlijk een mooi horloge. Daarom kocht ik dit prachtige My Jewellery Limited horloge. Het horloge heeft een stalen band en is zilver van kleur. Ik heb gekozen voor een wat groter klokje, omdat ik dat zelf heel erg mooi vind! Het uurwerk en het knopje samen hebben een diameter van 4,5 cm. Dit horloge is een van mijn favoriete aankopen, omdat je het makkelijk met elke kleur armband kan combineren! Op die manier kun je elke outfit net een andere finishing touch geven, super! Het horloge kost € 39,95 en is te verkrijgen via deze link.
IMG_0549.JPGItem 4: Bracelet silver beads – rosequartz

Om toch even wat anders te hebben dan staal, kocht ik dit prachtige armbandje met zilveren kralen. In het armbandje zitten rosenkwarts steentjes verwerkt. Deze steentjes zijn hét symbool voor het hart en de liefde <3, super cute! Het bandje is elastisch en oogt prachtig. De armband kost € 9,95 en is te verkrijgen via deze linkIMG_0547.JPGItem 5: Leopard bracelet happy – silver

Om mijn look helemaal af te maken heb ik als laatste item deze leopard bracelet geshopt. Het is een elastisch bandje met een luipaard patroon. In het midden van de band zit een stalen plaatje met daarop de tekst ‘Happy’, super leuk! Dit item kost € 12,95 en is verkrijgbaar via deze link.IMG_0545.jpg


Wanneer alle items met elkaar worden gecombineerd, ziet het er fántastisch uit! Een echte arm-party! Zoals je ziet houd ik heel erg van zilver, maar op de webshop kun je honderden combinaties maken met zilveren, gouden of rosékleurige sieraden, wauw!

IMG_0185.jpg

IMG_0158.jpg

Wil jij nu ook graag zulke leuke items aanschaffen? Neem dan vooral een kijkje op de website van My Jewellery! Dit weekend geldt een superleuke actie, namelijk de ONLINE EARPARTY! Shop nu je 3e paar oorbellen helemaal gratis! Wat vinden jullie van My Jewellery en wat zijn jullie favoriete items? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

18 reacties op ‘Arm candy: My Jewellery!

Reacties zijn gesloten.