Een dagje Safaripark Beekse Bergen!

Heb jij altijd al eens Afrika van dichtbij willen bewonderen? Dan is Beekse Bergen the place to be! Vorige week ben ik samen met mijn vriend naar SAFARIPARK BEEKSE BERGEN gegaan. Dit gaf ons de unieke mogelijkheid om ontzettend veel wilde dieren in levende lijve te bezichtigen, wauw!

Schermafbeelding 2017-04-14 om 14.09.15.png

Safaripark Beekse Bergen, een unieke en onvergetelijke plek om naartoe te gaan! Je kunt het park op veel manieren verkennen. Zo kun je niet alleen op wandelsafari, maar heb je ook de mogelijkheid om met de bus, met de boot of zelfs met je eigen auto de dieren van zeer dichtbij te ontdekken! Vorige week bracht ik samen met mijn vriend een bezoekje aan  het park. Wij kozen ervoor om verschillende safari’s met elkaar te combineren. Ik zal jullie er wat meer over vertellen!

IMG_0719.jpg

Autosafari

Wij begonnen de dag met een autosafari. Hierbij zijn we met onze eigen auto op avontuur uit gegaan. We zijn onderweg vaak gestopt om de dieren van dichtbij te bezichtigen en om natuurlijk wat leuke foto’s te maken! Tijdens de autorit kwamen we onder andere jachtluipaarden, zebra’s, giraffen, herten, paardantilopen en leeuwen tegen, wauw!

IMG_0728.jpg

IMG_0732.jpg

IMG_0717.jpgWandelsafari

Nadat we met de auto het hele park hadden rondgereden, gingen we verder op wandelsafari. Via onze eigen route kwamen we langs olifanten, giraffen, leeuwen, apen, gorilla’s, neushoorns en zelfs krokodillen! Tijdens het wandelen waren we gestopt bij het Kongo Restaurant. Hier hebben we wat lekkers gegeten en even een korte pauze gehouden! Na een korte stop gingen we door met de roofvogelsafari. 

IMG_0716.jpg

IMG_0733.jpg

IMG_0723.jpg

Roofvogelsafari

Vlakbij het Kongo Restaurant bevond zich de roofvogelsafari, waar we werden meegenomen in de wereld van de roofvogels. Tijdens de show vlogen er verschillende soorten vogels over het publiek heen en vertelden de rangers leuke weetjes over de dieren. Het was mooi om te zien hoe goed de vogels zijn afgetraind!

IMG_0737.jpgBussafari

Tot slot besloten we onze dag af te sluiten met de bussafari. Hierbij zaten we met meerdere mensen in een grote bus die rond reed door het park. Tijdens de rit was er een ranger aanwezig die van alles vertelde over de dieren die we tegenkwamen. De bussafari duurde ongeveer 45 minuten.

IMG_0729.jpg

IMG_0730.jpg

Bootsafari

Naast de bovengenoemde safari’s kun je ook nog op bootsafari! Dit hebben wij niet gedaan, omdat het toch best koud was buiten. Wel lijkt deze safari mij super gaaf, omdat je dan vanuit een boot allerlei dieren kunt zien. Er is een ranger aan boord die al je vragen kan beantwoorden. De boot vaart heen en weer tussen het Safari Restaurant bij de ingang en het Kongo Restaurant aan de andere kant van het park. De boottocht duurt ongeveer een half uurtje.

Schermafbeelding 2017-04-14 om 18.10.38.png

Overige activiteiten

Naast al deze super leuke activiteiten, kun je bij Safaripark Beekse Bergen nog veel meer dingen doen! Zo kun je op jeepsafari, op rangerkamp, op sup-safari en kun je een dagje backstage meelopen. Daarnaast zijn er op het terrein ontzettend veel speeltoestellen aanwezig en wordt er regelmatig een Djambo Show gegeven voor de wat jongere kinderen.

Mijn ervaring

Mijn vriend en ik hebben een ontzettend leuke dag gehad samen! We hebben onze ogen uitgekeken naar de grote hoeveelheid verschillende dieren. Het was vooral leuk om verschillende soorten safari’s met elkaar te combineren, zodat je niet maar met 1 ding bezig was. Ik vind een dagje Safaripark zeker een aanrader, zowel voor jong als oud!

IMG_0736.jpg

Overige informatie

Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar geopend, zelfs op feestdagen! Voor exacte openingstijden, prijzen en meer informatie kun je natuurlijk ook een kijkje nemen op de website! Wat vinden jullie van Safaripark Beekse Bergen? Laat het vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen