Heb jij de Douglas Card al?

Heb jij de Douglas Card al? Ik wel en ik ben er super blij mee! Met deze kaart krijg je het super toffe Douglas Magazine thuisbezorgd, profiteer je van mooie kortingen, ontvang je proefsamples en nog veel meer! 

De Douglas Card

Wanneer je regelmatig bij Douglas komt (of graag online winkelt), dan is de Douglas Card een echte musthave. Deze kaart gaat verder dan simpelweg het sparen van punten. Als Douglas Card houder ervaar je ontzettend veel voordelen. Ik zal ze hieronder uitgebreid aan jullie toelichten!

 • Het Douglas Magazine: Vanaf het moment dat je Douglas Card houder wordt, ontvang je drie keer per jaar het fantastische Douglas Magazine. Dit blad staat bekend als het grootste beauty magazine van Nederland en wordt per post thuisbezorgd. In dit magazine staan leuke interviews, make-up tutorials en samen met het tijdschrift ontvang je ook nog eens toffe VIP VOUCHERS. Deze vouchers kun je inleveren bij een Douglas winkel op vertoon van je Douglas Card. Je kunt op deze manier profiteren van hele mooie kortingen!

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.02.png

 • BEAUTY EVENTS: Het leuke aan het Douglas Magazine is dat het niet alleen vol staat met de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty, maar dat er ook workshops worden aangeboden met Leco van Zadelhoffsuper leuk! Ook ontvang je informatie over verschillende Douglas Events.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.34.png

 • Een dagje uit: Verder staan er in het Douglas Magazine regelmatig prijsvragen en kun je dus kans maken op hele toffe prijzen. Je kunt hiermee kortingen winnen op een dagje uit of weekendjes weg.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.26.png

 • Beauties sparen: Net als bij veel andere klantenkaarten kun je met de Douglas Card punten sparen. Deze punten worden beauties genoemd en bij elke €1,00 die je besteedt, ontvang je niet 1, maar 5 beauties! Wanneer je dan uiteindelijk 1.000 beauties bij elkaar hebt gespaard, krijg je een Beauties Cheque ter waarde van €5,00. Zo spaar je dus zonder dat je het door hebt voor extra cadeautjes! De cheque krijg je vanzelf thuis gestuurd en is vanaf dat moment nog 3 maanden geldig. Op de website van Douglas kun je heel gemakkelijk je beauties saldo checken, love it! ❤

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.09.png

 • Persoonlijke post: Naast het magazine en de leuke VIP Vouchers ontvang je bovendien persoonlijke post waarmee je samples in de Douglas stores kan ophalen. Super leuk om deze samples en luxe miniaturen uit te proberen! Ik zal jullie op de hoogte houden van de samples die ik ontvang en via mijn blog of Instagram zal ik een review over deze producten geven!

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.18.png

 • KORTING: Alsof het allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook nog een 10% korting op ontzettend veel producten met jouw Douglas Card. Voor veel make-up spulletjes, accessoires en een aantal geuren geldt deze leuke actie. Let wel op! Je krijgt deze korting alleen op producten waarop nog geen korting wordt gegeven en een aantal merken zijn uitgesloten van deze korting.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 21.20.41.png

Mijn ervaring

Ik vind dat de Douglas Card óntzettend veel voordelen met zich meebrengt. Het allerleukst vind ik het Douglas Magazine. Ik hou zelf erg van tijdschriften en een tijdschrift over de laatste beauty trends is dan helemaal tof! Tijdens het lezen kom je ontzettend veel winacties tegen en ik vind het altijd super leuk om daar aan mee te doen. Wie niet waagt, wie niet wint! Verder ben ik zeer benieuwd naar de samples en ik kan natuurlijk niet wachten totdat ik mijn 1.000ste beauty heb gespaard!

IMG_2345.JPG

Aanschaffen van een Douglas Card

Ik hoop dat jullie na het lezen van deze blog net zo enthousiast zijn geworden als ik. Daarom volgt hier nog een korte uitleg over hoe je de Douglas Card kunt aanschaffen. Het is heel makkelijk! Ga naar de website van Douglas of klik op deze link en volg de stappen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een Douglas store binnengaan en vragen om een Douglas Card. De kaart kost €12,50 en is levenslang geldig!

IMG_2350.JPG

Wat vinden jullie van de Douglas Card en zijn jullie al lid? Laat het me weten in een reactie hieronder! Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Instagram en Facebook!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

4 reacties op ‘Heb jij de Douglas Card al?

 1. De Douglas Card is inderdaad heel handig! Ik deel hem samen met mijn moeder, omdat ik €12,50 best prijzig vindt voor een klantenkaart. Daarnaast gaat het natuurlijk twee keer zo snel als je samen spaart haha. De samples lijken in veel gevallen heel erg op wat je in de winkel krijgt, maar soms zitten er echt wel leuke dingen bij. Zo kreeg ik laatst bij aankoop van MAC producten een mini mascara van MAC. Leuk om eens te proberen, aangezien een fullsize niet goedkoop is! Een voordeel is wel dat je bij een online bestelling zelf uit mag kiezen welke je wil.

  Liked by 1 persoon

  1. Dat is super slim om te delen inderdaad! Dat is wel leuk he! Om af en toe wat cadeautjes te krijgen, ik hou ervan haha. Hoe was je mascara van MAC?😍 Goede tip van dat online bestellen! Die ga ik zeker meenemen🤗✨

   Liked by 1 persoon

   1. Ik ben echt een MAC-verslaafde, maar ik vond de mascara eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Nu heb ik ook hele gevoelige ogen en kan ik niet alle mascara’s gebruiken, maar het resultaat was een beetje klonterig 😦 Wel fijn dat ik hem op deze manier in ieder geval heb kunnen proberen!

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.