Mijn haarverzorging routine!

Een goede haarverzorging is voor mij erg belangrijk. Daarom leek het mij leuk om dit keer een blog te schrijven over hoe ik mijn haar verzorg. De laatste tijd gebruik ik veel producten van het merk GUHL and I love it!

IMG_2694

GUHL is een populair haarverzorgingsmerk dat zo’n 70 jaar geleden is opgericht door haarstylist Gustav Guhl. Het merk levert producten met natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten wat zorgt voor een overheerlijke productbeleving, oh yes! Er bestaan ontzettend veel soorten haarlijnen van GUHL en mijn huidige haarverzorgingsroutine bevat producten uit de Zijdeglans lijn en de Rijke Voeding lijn:

  • De GUHL Zijdeglans lijn: Deze lijn bevat producten met Royal orchidee-olie. De royal orchidee staat in Azië symbool voor schoonheid en heeft een hydraterende werking. De producten van deze lijn zorgen voor glanzend haar en bevatten bovendien erg veel voedingsstoffen, die je haar optimaal kunnen voeden!
  • De GUHL Rijke Voeding lijn: De Rijke Voeding lijn van Guhl is meer gericht op het herstellen van beschadigd haar. De producten bevatten Monoi-Olie en een Keratin Complex wat ervoor zorgt dat je haarvezels worden versterkt en je haar wordt beschermd tegen verdere beschadigingen. Het haar kan daardoor tot wel 96% gerepareerd worden! In Tahiti is monoi-olie erg populair. Het bevat veel proteïnen en lipiden wat goed is voor je haar.


Ik zal jullie nu stap voor stap uitleggen hoe ik mijn haar verzorg, enjoy!

IMG_2654

Stap 1: Zijdeglans Shampoo

Ik begin mijn routine met de Zijdeglans Shampoo afkomstig uit GUHL’s Zijdeglans lijn. Deze shampoo zorgt voor een mooie glans in het haar en het geeft het haar meer verkracht en levendigheid. Op de fles staat vermeld dat het product is bedoeld voor dof, droog en breekbaar haar. Maar ook wanneer je haar niet dof is en je gewoon een mooie glans in je haar wilt, raad ik je dit product zeker aan! Deze shampoo kost €6,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

Gebruik: De shampoo moet op nat haar worden aangebracht. Ik gebruik altijd maar een kleine hoeveelheid en breng het aan met een masserende beweging. Vervolgens laat ik het even intrekken en daarna spoel ik het goed uit.

IMG_2724.JPG

Stap 2: Zijdeglans Verzorgende Conditioner

Nadat ik de shampoo goed heb uitgespoeld, breng ik de Zijdeglans Verzorgende Conditioner aan. Deze conditioner is net zoals de shampoo afkomstig uit de Zijdeglans lijn van GUHL. Het product zorgt ervoor dat je haar super zacht wordt en heel gemakkelijk is uit te kammen, echt ideaal! Deze conditioner maakt je haar glanzend, gewichtloos en veerkrachtig. Omdat mijn haar vaak door de war en in de klit raakt, is deze conditioner echt een fijne oplossing voor mij! Het product kost €6,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

Gebruik: Ik gebruik deze conditioner altijd ná de shampoo en ik masseer het product in over mijn hele haar. Vervolgens laat ik het een paar minuten intrekken en daarna spoel ik het goed uit.

IMG_2722.JPG

Stap 3: Rijke Voeding Intensive Repair Masker

Wanneer ik de conditioner uit mijn haar heb gespoeld, vind ik het fijn om daarna een lekker maskertje in mijn haar aan te brengen, love it! Hiervoor gebruik ik het Rijke Voeding Intensive Repair Masker afkomstig uit de Rijke Voeding lijn van GUHL. Het masker heeft een 3-voudige reparerende werking. Door de monoi-olie wordt het haar versterkt en beschermt. Het masker zorgt er bovendien voor dat je haar nóg zachter wordt. Dit product kost €9,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

Gebruik: Ik gebruik dit masker nadat ik de conditioner heb uitgespoeld en breng het aan over mijn hele haar. Ik laat het minimaal vijf minuten intrekken en daarna spoel ik het goed uit.

IMG_2726.JPG

Stap 4: Rijke Voeding Intensive Spray Treatment

Zodra ik klaar ben met douchen, spray ik tot het slot de Rijke Voeding Intensive Spray in mijn haar. Deze spray is net zoals het Intensive Repair Masker afkomstig uit de Rijke Voeding lijn. De spray heeft een soortgelijke werking als het masker, alleen is de spray sneller te gebruiken omdat je het niet hoeft uit te spoelen. Een fijn kenmerk van deze spray is dat het tevens je haar beschermt tegen hitte tot 220 graden! Heel handig als je na het douchen je haar wil föhnen. Deze spray kost €8,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

Gebruik: Ik gebruik deze spray op vochtig haar, nadat ik klaar ben met douchen. Let wel op dat je eerst goed moet schudden voor gebruik. Je kunt deze spray dagelijks gebruiken, ideaal!

IMG_2728.JPG


Dit waren alle producten die ik gebruik voor mijn haarverzorging. Zelf ben ik erg tevreden over het resultaat: mijn haren voelen superlicht en zacht aan, ik kan mijn haar nu makkelijk uitkammen en de producten laten een mooie glans achter. Mijn haar ruikt bovendien ontzettend lekker en fris, love it! Ben jij benieuwd naar alle producten van GUHL’s Zijdeglans lijn? Klik dan op deze link. Voor alle producten van GUHL’s Rijke Voeding lijn, kun je op deze link klikken.

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat zijn jullie favoriete producten om je haar mee te verzorgen? Laat het vooral weten in de comments. Ik zou het super leuk vinden als je me zou volgen op Instagram en Facebook!

Oja! Bij Kruidvat geldt regelmatig een actie 1 + 1 gratis! Zo kocht ik al deze producten niet voor €32,96, maar voor €16,48!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

4 reacties op ‘Mijn haarverzorging routine!

Reacties zijn gesloten.