Fotoshoot time!

Zo’n anderhalve week geleden heb ik een ontzettend leuke fotoshoot gehad met Amanda Houben, een topfotograaf! Het was een zeer geslaagde middag en we hebben het heel gezellig gehad. Ik had zelf nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, maar ik vond het super leuk! 


Schermafbeelding 2017-05-17 om 14.12.50.png

Alle foto’s zijn gemaakt door Amanda Houben. Zij is kortgeleden haar passie achterna gegaan en begonnen met fotografie. Ik ben zelf erg onder de indruk van haar werk en ik vind dat ze echt prachtige foto’s maakt. Neem daarom snel een kijkje op haar Instagram en Facebook!

Hieronder volgen een aantal foto’s van de fotoshoot:

IMG_2763

IMG_2792.PNG.jpg

IMG_2694

IMG_2786.PNG.jpg

IMG_2841.PNG.jpg

IMG_2842.jpg

IMG_2784.jpg

IMG_2836.PNG.jpg

Dat was het alweer voor nu! Ik ben benieuwd wat jullie van de foto’s vinden! Ik zou het leuk vinden als jullie me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

4 reacties op ‘Fotoshoot time!

Reacties zijn gesloten.