Devoted Creations: Woke up like this!

Een tijdje geleden ontving ik van Devoted Creations een ontzettend leuk pakketje met daarin allerlei proefsamples van verschillende zonnecrèmes. Ik ben tot op heden nog steeds súper blij dat ik dit pakket heb ontvangen! Het leek me leuk om de samples één voor één uit te proberen en hier een review over te schrijven. Vandaag ga ik het hebben over de bronzing lotion WOKE UP LIKE THIS.


Devoted Creations

Ik zal jullie eerst wat meer vertellen over Devoted Creations! Zoals ik in een eerdere blogpost al heb beschreven, is Devoted Creations een topmerk op het gebied van zonnecosmetica. Het merk levert producten voor zowel de beginnende als voor de gevorderde zonner, echt ideaal! Heb je een crème nodig voor onder de zonnebank of een naverzorging voor na het zonnen, dan kun je zeker bij Devoted Creations terecht! (Ben je benieuwd naar mijn eerdere blogpost over Devoted Creations? Klik hier!)

dcline_banner.jpg


WOKE UP LIKE THIS

De eerste proefsample die ik heb uitgeprobeerd is WOKE UP LIKE THIS. Deze bronzing lotion is afkomstig uit de DC Collection (ook wel de middenlijn) van Devoted Creations. Deze lijn staat bekend om producten met hoogwaardige ingrediënten die kunnen zorgen voor het verbeteren van de huid, nice! WOKE UP LIKE THIS is een bronzingversneller, die bedoeld is voor de iets gevorderde zonner. De crème bevat hoogwaardige anti-aging ingrediënten en zorgt voor een prachtige, egale bruining. Naast een 30-voudige DHA bronzer, bevat WOKE UP LIKE THIS ook nog natuurlijke en cosmetische bronzers.

Maar wat betekent dit nu allemaal? Ik heb het even voor jullie opgezocht:

  • DHA bronzers: De DHA bronzer is een bronzer die er simpelweg voor zorgt dat je huid bruiner wordt en dat het bruiningsresultaat langer aanhoudt! Hoe lang de kleur dan blijft zitten, hangt af van de sterkte van DHA. Een 70-voudige DHA bronzer zal bijvoorbeeld langer blijven zitten dan een 30-voudige DHA bronzer. Belangrijk is wel om crèmes met een DHA bronzer goed uit te smeren (zo voorkom je vlekken!) én om te wachten met douchen. DHA heeft namelijk tijd nodig om zich te hechten aan de huid en daardoor duurt het even voordat de bruine kleur op je lichaam ontstaat. Probeer 4 tot 8 uur te wachten met douchen!
  • Natuurlijke bronzers: Crèmes met een DHA bronzer, bevatten ook vaak natuurlijke bronzers. Zoals de naam van de natuurlijke bronzer al zegt, bevat deze bronzer natuurlijke ingrediënten en zorgt  het voor een natuurlijke, bruine kleur  die 1 tot 3 dagen langer blijft zitten.
  • Cosmetische bronzers: Tot slot bevat WOKE UP LIKE THIS ook nog eens cosmetische bronzers. Het grappige aan de cosmetische bronzer is dat het eigenlijk geen effect heeft op het uiteindelijke bruiningsresultaat. Je kunt de cosmetische bronzer dan ook meer zien als een soort foundation: je spoelt het met het douchen gewoon weer weg! Maar waarom zit er dan een cosmetische bronzer in de crème? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: de cosmetische bronzer zorgt voor een egale bruining zonder vlekken en zorgt voor een onmiddellijk wow-effect. Je krijgt namelijk méteen een bruine kleur die je normaal gesproken pas zou hebben wanneer de DHA bronzer zich heeft gehecht aan de huid.

Naast al deze bronzers bevat WOKE UP LIKE THIS ook nog melatime. Dit is een bruiningsversneller die tot wel 8 uur lang doorwerkt voor een nóg bruiner resultaat, love it!

Schermafbeelding 2017-05-30 om 20.34.56.png


Mijn ervaring

Ik kon natuurlijk niet wachten om dit product uit te testen, want ik was super benieuwd! De verpakking ziet er heel schattig uit: lichtroze met lichtgrijze accenten, zo cute!  De crème is bruin van kleur en ruikt erg lekker. Devoted Creations omschrijft de geur als een Flawless Temptation geur, mmm heerlijk!

Ik kan je vertellen dat de bronzers in de crème zeker hun werk hebben gedaan, want na het zonnen zag ik meteen verschil en een week later ben ik nog net zo bruin! Wel had ik de eerste keer de crème niet helemaal goed uitgesmeerd, waardoor ik wat bruine vlekken op mijn vingers had. Let hier dus wel op! De vlekken zijn inmiddels gelukkig weer weg en ik ben nog steeds erg tevreden. Ga je al wat langer onder de zonnebank en wil je een keer een andere crème uitproberen, dan raad ik je deze zeker aan!


Overige informatie

De fles WOKE UP LIKE THIS kost €54,25 voor 360 ml. Wanneer je niet meteen een hele fles wil kopen, raad ik je aan om een proefsample uit te proberen van 20 ml. Deze kost €5,60, super handig! Ik heb de proefsample zelf gebruikt tijdens twee zonnebanksessies, and I loved it! Ben je benieuwd naar deze crème of naar een andere crème van Devoted Creations? Neem vooral een kijkje op de website! Devoted Creations is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden! Ik ben in ieder geval super enthousiast over Devoted Creations en ik kan niet wachten om de overige samples te reviewen. Binnenkort hiervan meer op mijn blog, dus stay tuned! Ik zou het super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

3 reacties op ‘Devoted Creations: Woke up like this!

Reacties zijn gesloten.