GRLS united handmade bags!

Hi loves! Vandaag heb ik voor jullie een blogpost over GRLS united, een nieuw opkomend merk dat hele gave linnen tasjes verkoopt! De tassen zijn bedrukt met de leukste quotes en als je wilt kan je zelfs je eigen tas ontwerpen, wauw! 


GRLS united

GRLS united is een super hip merk dat handgemaakte linnen tasjes verkoopt, love it! Het merk is recent opgericht door twee leuke meiden. In het verleden verkochten zij met een groep anderen al linnen tasjes voor 3FM Serious Request. Zij hebben toen zo’n 500 euro opgehaald voor het goede doel! Wat een toppers! Omdat de twee meiden het zo leuk vonden om deze tassen te ontwerpen, zijn ze gestart met hun eigen merk: GRLS united. De afkorting ‘GRLS‘ staat voor girls (meisjes) en is gekozen omdat het merk zich voornamelijk wil richten op girls things. De tasjes worden gekenmerkt door de feministische quotes die erop staan.

Schermafbeelding 2017-06-06 om 19.02.32.png


De tasjes

Alle tassen van GRLS united zijn handgemaakt en versiert met de leukste quotes. De tasjes zijn van 100% katoen, voelen erg stevig aan en zijn ook nog eens milieubewust! Je kunt de tas heel makkelijk gebruiken voor je boodschappen of tijdens het shoppen. Hierdoor hoef je niet telkens een plastic tasje te kopen, altijd handig! Je zou de tasjes natuurlijk ook mee kunnen nemen naar een festival of voor een dagje weg.

IMG_3302.JPG

Wat ik zo leuk vind aan GRLS united is dat je zelf je eigen tas kan ontwerpen met quotes die jij leuk vindt! Dat leek me super gaaf om uit te proberen, dus daarom heb ik naast een standaard tas ook zelf een tasje laten ontwerpen. Ik heb gekozen voor een tas met de quote ‘Do what you love‘. Ik heb simpelweg een foto gestuurd met daarop de quote en vervolgens heeft GRLS united er een leuke tas van gemaakt!

IMG_3306.PNG


Meer informatie

Ik ben super blij met mijn nieuwe tasjes! Wil je nu ook zo’n leuke tas bestellen of ontwerpen? Neem dan snel een kijkje op de Facebookpagina of Instagram van GRLS united. Het bestellen of ontwerpen van een tas kan heel gemakkelijk door een mailtje te sturen naar grls-riyz@hotmail.com (of via een DM op Instagram / een pb op Facebook). GRLS united hanteert de volgende prijzen (exclusief verzendkosten):

  • Eén tasje voor €7,00,-
  • Twee tasjes voor €12,50,-

IMG_3267.jpg

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze tasjes vinden en of jullie nog leuke quotes hebben voor op de tasjes. Laat het me weten in een reactie hieronder! Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

7 reacties op ‘GRLS united handmade bags!

Reacties zijn gesloten.