Guhl – Colorshine BRUIN lijn

Hi beauties! Vandaag heb ik voor jullie opnieuw een blogje over het oh zo fantastische haarverzorgingsmerk GUHL. Dit keer besloot ik te gaan voor producten die speciaal zijn afgestemd op mijn bruine haarkleur. 


GUHL’S COLORSHINE BRUIN LIJN

Guhl’s Colorshine BRUIN lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met bruin haar. Dit kan zowel natuurlijk, gekleurd of gehighlight bruin haar zijn. Een belangrijk ingrediënt dat in de producten van deze BRUIN lijn is verwerkt, is Kukui-noot olie. Deze olie zorgt voor diepe bruinaccenten, wat resulteert in een prachtige, bruine haarkleur. Ook zorgt Kukui-noot olie voor een goede hydratatie en super zacht haar, mmm!

Schermafbeelding 2017-06-21 om 17.04.58.pngOmdat ik zelf pas geleden mijn haar een paar tinten bruiner heb laten verven, leek het mij een goed moment om deze lijn uit te proberen. Ik wil namelijk absoluut niet dat de bruine kleur snel uit mijn haar verdwijnt. Om dit te voorkomen kocht ik zowel de Colorshine BRUIN Shampoo als de Colorshine BRUIN Conditioner.

IMG_4236


Colorshine BRUIN Shampoo

De Colorshine BRUIN Shampoo van Guhl is (hoe verrassend ook) bruin van kleur en heeft een zachte, natuurlijke geur. De shampoo zorgt ervoor dat je haar goed gehydrateerd wordt en maakt je haar zacht. De shampoo heeft als doel om de bruine haarkleur te behouden en laat diepe bruinaccenten in het haar achter.

Gebruik: Ik gebruik maar een kleine hoeveelheid van de shampoo en masseer dit goed in mijn haar. Ik laat het eventjes inwerken en daarna spoel ik het uit.

Informatie: De Colorshine BRUIN Shampoo bevat 250 ml, kost €6,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

IMG_4229.JPG


Colorshine BRUIN Crème-Conditioner

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden ook de Colorshine BRUIN Crème-Conditioner te gebruiken. Deze conditioner is oranje bruin van kleur en heeft een sterke verfachtige geur, niet heel erg lekker vind ik zelf! Maaaaar.. ondanks de geur doet deze conditioner weldegelijk zijn werk! De conditioner zorgt namelijk niet alleen voor het versterken van de bruine kleurpigmenten in je haar, maar dit product zorgt er bovendien voor dat je haar súper zacht aanvoelt (iets wat je met een shampoo alleen niet zal bereiken).

Gebruik: Nadat ik de Colorshine BRUIN Shampoo goed heb uitgespoeld, breng ik de Colorshine BRUIN Crème-Conditioner aan. Deze laat ik ongeveer 5 minuten intrekken en daarna spoel ik het goed uit.

Informatie: De Colorshine BRUIN Crème-Conditioner bevat 200 ml, kost €6,99 en is onder andere te verkrijgen bij Kruidvat.

IMG_4234


Mijn ervaring

Ik gebruik de producten van de Colorshine BRUIN lijn nu al een aantal weken en mijn haar heeft nog steeds een zeer diepbruine kleur. Het glanst en voelt erg zacht aan, love it! Wist je dat ze naast de BRUIN lijn ook speciaal een lijn hebben gemaald voor BLOND haar? Super leuk!

Ik ben zeer benieuwd naar welke producten jullie gebruiken voor je haar. Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

4 reacties op ‘Guhl – Colorshine BRUIN lijn

Reacties zijn gesloten.