Victoria’s Secret Fragrance Mist: KISS!

Hi loves! De zomer is nu echt begonnen en wat is er in deze hitte nu lekkerder dan een heerlijk verfrissende body spray? Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen! Daarom heb ik vandaag voor jullie een blogje over een van mijn favoriete zomer essentials van dit moment, namelijk Victoria’s Secret body mist KISS. 

Schermafbeelding 2017-07-19 om 11.42.44.png

Victoria’s Secret, wie kent het niet! Een prachtig merk dat niet alleen dameskleding en lingerie verkoopt, maar ook allerlei schoonheidsproducten in het assortiment heeft, yesss! Een deel van die schoonheidsproducten bestaat uit de Victoria’s Secret Fragrance Mists. Ik vind het zelf altijd super fijn om lekker te ruiken en een body mist kan dan zeker niet ontbreken! Victoria’s Secret verkoopt echt mega veel verschillende soorten body sprays, genoeg keuze dus!

Schermafbeelding 2017-07-19 om 11.44.43.png

Ik heb zelf gekozen voor Victoria’s Secret KISS. Deze fragrance mist bevat accenten van Tiaré bloemblaadjes en vanille. Het is een verfrissende, zachte, romantische geur die gewoon super lekker ruikt, love it! Het fijne aan deze body mist is dat je hem over je hele lichaam kunt sprayen en dat hij ook nog eens goed is voor je huid. De spray zorgt er namelijk voor dat je huid flexibeler wordt en veel zachter aanvoelt, mmm!

IMG_4964.JPG

En dan die prachtig vernieuwde verpakking van de body spray: paars met zwarte en gouden accenten, wauw! Het flesje ziet er gewoon heel schattig en mooi uit en is  bovendien makkelijk mee te nemen. De body mist van Victoria’s Secret bevat 250 ml en is onder andere te verkrijgen bij Albert Heijn voor €11,99,-.

IMG_4968.JPG

Ik vind dit product echt een aanrader! Vooral nu met het warme weer geeft deze spray je weer een heerlijke boost. Wat vindt jij van Victoria’s Secret en wat is jou favoriete product? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

5 reacties op ‘Victoria’s Secret Fragrance Mist: KISS!

Reacties zijn gesloten.