Heerlijk lunchen bij Donker & Blond!

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten, eet ik regelmatig een hapje buiten de deur. Ik vind het gewoon erg gezellig om af en toe met vriendinnen ergens wat te gaan eten, jammie! Vorige week besloot ik mijn moeder mee uit lunch te nemen naar een van mijn favoriete hotspots, namelijk Donker & Blond. Het leek me leuk om mijn ervaring met jullie te delen.

DonkerBlond

Over Donker & Blond

Donker & Blond is een super gezellige horecazaak, gevestigd in het centrum van Etten-Leur. Naast het feit dat je er heerlijk kunt lunchen, kun je er natuurlijk ook gewoon lekker een drankje drinken of een high tea houden. Voor de kinderen is er een gezellige speelhoek en ook bestaat er de mogelijkheid om het een en ander te lezen in de speciale social media / leeshoek. Donker & Blond heeft daarnaast een gezellig binnen- en buitenterras, ideaal voor als het wat drukker is! De zaak is modern, gezellig en sfeervol ingericht. De rustige bruintinten in combinatie met de witte accessoires en stoelen, maken het restaurant helemaal af! En dan al die leuke lampjes en bloemetjes op de tafels, I love it!

IMG_5698.JPG

Mijn ervaring

Ik kom zelf super graag bij Donker & Blond. Ik vind het eten er heel erg lekker, het personeel is ontzettend vriendelijk én er hangt gewoon een zeer gezellige sfeer! Mijn favoriete gerecht bij Donker & Blond is denk ik toch wel de Club Sandwich Donker met kip, spek en ei, jammie! Ik krijg er nu al honger van! Wat ik er ook graag eet is een Broodje Carpaccio of een Uitsmijter met spek, mmmm!

Een aantal van mijn favoriete gerechten:

IMG_5700.JPG

De menukaart:

IMG_5317.jpg

Openingstijden en contact

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website of Facebookpagina van Donker & Blond.

Openingstijden:

Maandag: 12.00 – 17.30
Dinsdag: 9.30 – 17.30
Woensdag: 9.30 – 17.30
Donderdag: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 21.00
Zaterdag: 9.30 – 17.00
Zondag: Alleen geopend met koopzondagen en evenementen.

Contactgegevens:

Hof van den Houte 111
4873 AD  Etten-Leur
Telefoon: 076 76 20111
info@donkerenblond.net

Schermafbeelding 2017-08-08 om 19.10.40


Donker & Blond staat toch wel in mijn top 3 van favoriete hotspots! Wat is jouw favoriete hotspot? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Een reactie op “Heerlijk lunchen bij Donker & Blond!

Reacties zijn gesloten.