Een dagje Bobbejaanland!

Pretparken, wie houdt daar nou niet van?! Ik ben er dol op! Mijn dag kon daarom ook niet meer stuk toen ik vorige week met een aantal van mijn collega’s een bezoekje bracht aan het oh zo leuke BOBBEJAANLAND! Ondanks de drukte, hebben we ons prima vermaakt!

logo-bobbejaanland.png

Over Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark dat zich in Lichtaart (België) bevindt. In het park staan ontzettend veel attracties die leuk zijn voor jong en oud. Je vindt er een tal van gave achtbanen en rollercoasters, maar ook als je niet zo van al die heftige attracties houdt, zijn er genoeg andere leuke bezigheden!
IMG_6126.JPG

Door het park heen vindt je daarnaast verschillende eetgelegenheden, zodat je er echt een leuk dagje weg van kunt maken. Zo kun je tijdens je bezoek aan Bobbejaanland even een koffiepauze houden of lekker uitgebreid gaan lunchen, jammie! En dan heb je nog al die schattige winkeltjes, ik hou ervan! Heb je zin in wat lekkers? Dan kun je altijd terecht in de overheerlijke candy shop of wil je gewoon een leuk souvenirtje mee naar huis nemen? Dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan de general store in Bobbejaanland. Daar kun je namelijk de leukste gadgets kopen!

IMG_6138.JPG

Misschien wel leuk om te weten is dat er in Bobbejaanland regelmatig shows en evenementen worden georganiseerd. Van 8 september t/m 26 augustus wordt er een WICKED WHEELS SHOW (een auto stunt show) georganiseerd en op 27 augustus vindt het YESTERDAYLAND event plaats. En tot slot wordt het park met HALLOWEEN  omgetoverd tot een park vol monsters! Voor meer informatie hierover kun je het beste op de website kijken!

Schermafbeelding 2017-08-23 om 01.35.45.png


Mijn ervaring

Ik was (voor zover ik me kan herinneren) nog nooit eerder in Bobbejaanland geweest, dus ik heb mijn ogen uitgekeken. Bij binnenkomst werden we heel enthousiast en vriendelijk ontvangen door fotografen die ons op de foto zetten met mensen verkleed als zonnetjes en hartjes, super cute! Uiteindelijk hebben we ook een groepsfoto gemaakt en deze had ik na afloop voor 7 euro bij de fotoshop gekocht.

IMG_6159.jpg

Omdat het erg druk was tijdens ons bezoek aan Bobbejaanland zijn we in totaal in 6 verschillende attracties geweest. We begonnen met de TYPHOON, een super heftige achtbaan met een heleboel loops en dubbele schroeven, wauw! Hieronder een filmpje van de attractie (dit was toen we in de rij stonden te wachten).

 

Na deze heftige achtbaan hadden we de smaak goed te pakken en gingen we de REVOLUTION in, een leuke attractie waarbij je met hoge snelheid door een donkere ruimte met lichteffecten wordt vervoerd. Na een korte plaspauze vervolgden we onze route richting de EL RIO. In deze attractie zit je met meerderen in een ronde boot en maak je een tocht door een wilde rivier. Na de EL RIO besloten we onze dag af te sluiten met twee andere waterattracties, namelijk de INDIANA RIVER en de WILD WATER SLIDE. Tussendoor aten we heerlijk een broodje hotdog, love it!

IMG_6145.JPG

Al met al hebben we een ontzettend leuke dag gehad: we hadden super mooi weer en we zijn (ondanks de énorme drukte) toch in een aantal leuke attracties geweest! Ik zou graag nog een keer terug willen gaan wanneer het wat minder druk is, om zo ook de andere attracties te ontdekken!

IMG_6146.PNG.jpg


Handige informatie

Adresgegevens:

Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart, België

Schermafbeelding 2017-08-23 om 01.34.23

Openingstijden:

De openingstijden verschillen per maand, dus neem daarom een kijkje op de website voor de actuele openingstijden!

Schermafbeelding 2017-08-23 om 01.27.50.png


Ik vond Bobbejaanland super leuk en mijn favoriete attractie was toch wel de EL RIO! Wat vinden jullie van Bobbejaanland en wat is jullie favoriete attractie? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Ik zou het ook super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Een reactie op “Een dagje Bobbejaanland!

Reacties zijn gesloten.