Devoted Creations: Believe in Pink GOLD!

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten is Devoted Creations mijn favoriete merk op het gebied van zonnecosmetica. Ik vind het super leuk om mijn mening te geven over de verschillende soorten crèmes die zij in het assortiment hebben. De afgelopen periode heb ik regelmatig een bezoekje gebracht aan de zonnebank en vandaag ga ik het hebben over de crème BELIEVE IN PINK GOLD

Schermafbeelding 2017-08-31 om 10.33.05.png

BELIEVE IN PINK GOLD

De BELIEVE IN PINK GOLD crème maakt onderdeel uit van de Believe in Pink lijn. De producten in deze lijn bevatten allemaal de volgende gemeenschappelijke ingrediënten:

  • De bruiningsversneller Melactiva
  • Wheat Proteïne wat zorgt voor een stevigere huid
  • Cafeïne-, groene thee- en sinaasappelextracten voor een stralende en stevige huid
  • Cacao & sheabutter om de huid te hydrateren

Het unieke aan BELIEVE IN PINK GOLD is dat deze bronzing lotion champagne- en siliconenextracten bevat, die ervoor zorgen dat je huid zacht en glanzend aanvoelt én gehydrateerd wordt.

believe-in-pink-gold.png

Van alle producten uit de Believe in Pink collectie bevat BELIEVE IN PINK GOLD, net als Believe in Pink Hemp Stimulator (de groene fles uit deze lijn), de meeste DHA-bronzers (40-voudige DHA-bronzer). Hoe meer DHA er in een crème zit, hoe langer het bruiningsresultaat zal aanhouden. Naast DHA-bronzers bevat BELIEVE IN PINK GOLD,  natuurlijke en cosmetische bronzers. De bronzing lotion is geschikt voor de iets gevorderde zonner, maar kan ook zeker gebruikt worden door zeer gevorderde zonners. Hieronder een afbeelding van de andere crèmes uit de Believe in Pink lijn.

Believe-in-Pink-6357375885656950752015 Believe In Pink Line Group Image (High Res)ridotta400

 


Tip! Wil je graag een crème met extra veel DHA-bronzers? Neem dan een kijkje in de DC Collection of in de Color Rush Collection van Devoted Creations. Daar vind je crèmes terug met 150-voudige of zelfs 200-voudige DHA-bronzers!


Mijn ervaring

Ik ben en blijf een fan van de Believe in Pink lijn van Devoted Creations. Ik vind allereerst de verpakkingen van alle flessen prachtig met al die leuke glitters en kleuren! Ik had in het verleden al een aantal producten van de Believe in Pink lijn uitgeprobeerd, maar de GOLD variant was nieuw voor mij. Mijn mening over de GOLD-versie is kort maar krachtig: ‘Het is een fijne crème die goed zijn werk doet en lekker uitsmeert. Al na één zonnesessie zag ik dat mijn huid een stuk bruiner was! Bovendien biedt de crème een goede verzorging voor je huid en ruikt hij ook nog eens heerlijk. Devoted Creations omschrijft de geur als een Champagne Kiss geur, jammie!’

IMG_6356.JPG


Handige informatie

De fles BELIEVE IN PINK GOLD kost €36,75 voor 300 ml en de losse proefsamples van deze crème kosten €4,40 per 15 ml. Deze samples zijn handig voor als je de crème eerst een keer wil uitproberen! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Devoted CreationsDevoted Creations is ook te volgen via Instagram en Facebook.


Tip! Ben je benieuwd naar mijn mening over een van de andere crèmes van Devoted Creations? Klik hier voor mijn review over de crème SOMEWHERE ON A BEACH of klik hier voor mijn review over de crème WOKE UP LIKE THIS. 


Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden! Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over Devoted Creations. Wat is jullie favoriete crème? Ik zou het super leuk vinden als je me zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Devoted Creations: Believe in Pink GOLD!

Reacties zijn gesloten.