Kruidvat Actie: Ontvang een gratis GLAMOUR goodiebag!

WAUW! Kruidvat heeft vanaf deze week een super leuke actie voor alle beauty liefhebbers. Van 25 september tot en met 8 oktober geeft Kruidvat namelijk GRATIS goodiebags weg! De goodiebags zijn gevuld met de leukste GLAMOUR musthaves, love it! De inhoud van de goodiebag heeft een waarde van maar liefst €29,95,-. Je moet wel snel zijn, want op = op! Ben je benieuwd naar wat er allemaal in de goodiebag zit en wat je moet doen om deze goodiebag te ontvangen? Lees dan snel verder! 

Schermafbeelding 2017-09-26 om 21.35.34.png


Schermafbeelding 2017-09-26 om 21.25.14.pngDe actie is heel simpel: koop 1 of 2 actieproducten van l’Oreal Paris, Maybelline New York of Garnier en je ontvangt GRATIS de exclusieve GLAMOUR goodiebag! De actie geldt zowel in de winkels als via de online shop van Kruidvat.

  • Bekijk hier alle producten waarbij je de goodiebag ontvangt bij aankoop van 1 actieproduct
  • Bekijk hier alle producten waarbij je de goodiebag ontvangt bij aankoop van 2 actieproducten

Zelf kocht ik de MEGA VOLUME Miss Baby Roll mascara van l’Oreal Paris, een super goede mascara die je wimpers niet alleen meer volume geeft maar ook nog eens extra krult!


Schermafbeelding 2017-09-26 om 21.36.36.png1. Het GLAMOUR Beautyboek

Het eerste item uit de goodiebag is het super toffe GLAMOUR Beautyboek. Dit boek bevat maar liefst 250 pagina’s vol beauty weetjes. Er worden tips en tricks gegeven om op die manier de mooiste versie van jezelf te creëren. Daarnaast delen verschillende influencers hun beauty geheimen, ontdek je de nieuwste trends op de catwalk en kun je ontzettend veel prachtige foto’s bewonderen.

  • Bekijk hier het inkijkexemplaar van het GLAMOUR beautyboek! 


2. De GLAMOUR beauty CD

Het tweede item uit de goodiebag is de GLAMOUR beauty CD. Op deze CD staan vier songs, heerlijk om eens te beluisteren!

  1. LOVELY DAY – Geproduceerd door Dustin de Lange & gezongen door Safa Liron
  2. HOLD MY HAND – Geproduceerd door Dustin de Lange, gezongen door Safa Liron & piano door Mark Pattiapon
  3. KARMA CHAMELEON – Geproduceerd door Dustin de Lange & gezongen door Merijn Mooijman
  4. SUMMER NIGHTS – Geproduceerd door Dustin de Lange, gezongen door Steffen Morrison & gitaar door Ramon de Wilde


3. Trendy GLAMOUR oorbellen

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, bevat de goodiebag bovendien deze oh zo leuke GLAMOUR oorbellen. De oorbellen zijn goud van kleur en hebben de vorm van een kusje, super cute!


4. Een wellness waardebon

Naast al deze super gave items ontvang je ook nog eens een Wellness waardebon met daarop €10,- korting voor een heerlijk dagje wellness! De waarde van deze voucher is te verzilveren op de prijs van een Select Wellness entreebewijs voor 1 persoon ter waarde van €33,50,-. 


5. Kans op een stedentrip naar BARCELONA

Tot slot ontvang je bij de GLAMOUR goodiebag een voucher waarmee je kans maakt op een stedentrip naar BARCELONA! De stedentrip bestaat uit een 3 daagse trip voor 2 personen naar Barcelona, inclusief 2 overnachtingen in een middenklasse hotel (met  ontbijt), een retourvlucht én transfer van de luchthaven naar het hotel en vice versa.

img_7244


Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in de folder of op de website van Kruidvat. Ik vind deze actie echt helemaal te gek en ik ben super blij met mijn aankoop én de leuke goodiebag! Wat vinden jullie van deze actie en hebben jullie de goodiebag al gescoord? Laat het me weten in een reactie hieronder! Ik zou het heel leuk vinden als jullie me ook zouden volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

3 reacties op ‘Kruidvat Actie: Ontvang een gratis GLAMOUR goodiebag!

Reacties zijn gesloten.