Review: Viktor & Rolf – BONBON

Hi loves! Omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik een review heb geschreven over een parfum, leek het me leuk om mijn nieuwe favoriete geur met jullie te delen! Nadat ik te horen had gekregen dat ik was afgestudeerd, besloot ik mezelf te verwennen met een leuk cadeautje en bracht ik een bezoekje aan de Douglas. Ik ben echt verliéfd op deze winkel. Blij kwam ik thuis met deze héérlijke geur van Viktor & Rolf: BONBON <3.

b0502

img_7437

Schermafbeelding 2017-10-04 om 14.00.10.pngDe basisingrediënten van Viktor & Rolf BONBON zijn karamel en hout. De heerlijke geur wordt veroorzaakt doordat karamel wordt gecombineerd met citrusfruit, jasmijn en oranjebloesem. De luchtige karamel wordt vervolgens afgerond met sandelhout en amber. Zelf zou ik Viktor & Rolf BONBON omschrijven als een heerlijk zoete en bloemige parfum. Het voordeel van deze geur is dat je maar een heel klein beetje nodig hebt én dat de geur ontzettend lang blijft hangen, love it! Zodra je de geur aanbrengt, ben je letterlijk een lopend bonbonnetje haha.

Schermafbeelding 2017-10-04 om 14.23.53.pngViktor & Rolf BONBON ruikt niet alleen heerlijk, maar de flacon is ook nog eens prachtig! De fles heeft de vorm van een strik, wat symbool staat voor vrouwelijkheid en geïnspireerd is op de couture van Viktor & Rolf.  De flacon is paars, roze van kleur en is afgewerkt met zilveren en zwarte accenten, wauw!

Schermafbeelding 2017-10-04 om 14.25.27.pngHieronder staan de prijzen die Douglas hanteert:

  • Viktor & Rolf – BONBON eau de parfum 30 ml: € 70,90
  • Viktor & Rolf – BONBON eau de parfum 50 ml: € 94,36
  • Viktor & Rolf – BONBON eau de parfum 90 ml: € 125,47

Zoals je ziet is de parfum best prijzig, maar je krijgt er wel iets heerlijks voor terug! Viktor & Rolf BONBON is onder andere te verkrijgen bij: Douglas, ICI PARIS XL, de Bijenkorf en Bol.com.


Tip! Ben je benieuwd naar een review van mijn andere favoriete parfum? Klik hier om meer te weten over de geur Black Opium – Floral Shock!


Wat vindt jij van Viktor & Rolf BONBON? Laat het me weten in een reactie hieronder! Ik zou het heel leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘Review: Viktor & Rolf – BONBON

Reacties zijn gesloten.