MAC Cosmetics Look in a Box: Saint no Angel

I loooove MAC Cosmetics! Een tijdje geleden ontdekte ik de Look in a Box kits van dit fantastische merk. Deze collectie bestaat uit zeven kits waarmee je een prachtige look voor de lippen of ogen kunt maken. Elke kit bevat producten die precies op elkaar zijn afgestemd, love it! Verder bevat de collectie twee kits met make-up kwasten: een kit voor beginners en een kit die speciaal is gemaakt voor professionals. Zelf ging ik voor een kit gevuld met lipproducten, genaamd SAINT NO ANGEL. Lees je mee?

De kit SAINT NO ANGEL is gevuld met lipproducten in verschillende neutrale kleurtjesToen ik deze box zag wilde ik hem meteen hebben. De verpakking is namelijk echt prachtig! Op de voorkant komen de kleuren van de lipproducten duidelijk naar voor en op de achterkant van de verpakking staat een uitgebreide beschrijving van de inhoud van het pakket. De box is gevuld met vier lipproducten: twee mini lipsticks en twee  lipglasses die je heel mooi met elkaar kunt combineren. Ik zal jullie wat meer vertellen over de producten! 

Schermafbeelding 2017-10-17 om 11.25.45.png

Het eerste lipproduct uit het pakket is de lipstick Love me Lots. Dit is een matte lipstick met een bruinachtige kleur. Van de twee lipsticks is Love me Lots de donkerste kleur, ideaal voor de herfst vind ik zelf! De lipstick is makkelijk aan te brengen, heeft een sterke pigmentatie én blijft heel goed zitten.

Schermafbeelding 2017-10-17 om 11.26.29.png

De tweede lipstick uit het pakket is de lipstick Dandy Apple. In tegenstelling tot de vorige matte lipstick heeft Dandy Apple een satin finish. Dit betekent dat deze lipstick net wat glanzender is dan Love me Lots. Dandy Apple is een prachtige zalmroze nude kleur met een sterke pigmentatie. De lipstick is makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten.

Schermafbeelding 2017-10-17 om 11.26.55.png

Dan komen we nu bij de lipglasses, yess! De eerste lipglass is Totally Buff, een prachtige bruinpaarse lipglass met een sterke pigmentatie. De kleur lijkt erg op Love me Lots alleen dan in de vorm van een lipglass. Totally Buff is ideaal te combineren met een lipstick, maar je kunt hem ook gewoon direct aanbrengen! Totally Buff plakt niet en breng makkelijk aan.

Schermafbeelding 2017-10-17 om 11.26.59.png

Het laatste product uit de kit is de lipglass Saint no AngelDe hele kit is naar deze lipglass vernoemd en dat mag ook wel want deze lipglass is een echte musthave! Saint no Angel is dé perfecte nude kleur. De lipglass is lichtroze van kleur, bevat glittertjes en heeft een prachtige glans. Ik vind deze lipglass het mooist in combinatie met een nude lipstick, maar je zou hem ook gewoon zo kunnen gebruiken. Saint no Angel plakt niet en is makkelijk aan te brengen.

Schermafbeelding 2017-10-17 om 12.04.06.png

Schermafbeelding 2017-10-17 om 12.08.07.png

Misschien wel handig om te weten is dat de lipproducten NIET los verkrijgbaar zijn. De producten zijn dus alleen verkrijgbaar door de hele box aan te schaffen. De MAC Look in a Box kit SAINT NO ANGEL kost €38.00 euro en is te verkrijgen via deze link. Een overzicht van de andere kits vind je hier.


Dit was het weer voor nu. Ik ben super blij met dit pakketje en ik kan niet wachten om een van de andere kits uit te proberen! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van MAC Cosmetics? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder. Ik zou het heel leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘MAC Cosmetics Look in a Box: Saint no Angel

Reacties zijn gesloten.