MAC Bronzing Powder: Matte Bronze

Once you go MAC you never go back! Zoals jullie wellicht wel weten, bestaat een een groot deel van mijn make-up stash uit producten van MAC Cosmetics, I just love it! Ik kon pas geleden dan ook de verleiding niet weerstaan en kocht een aantal nieuwe make-up spulletjes van dit fantastische merk. Vandaag ga ik het hebben over een van mijn nieuwste aanwinsten: de MAC Bronzing Powder in de kleur Matte Bronze. Lees je mee? Schermafbeelding 2017-10-29 om 15.10.05.png


De verpakking

Zoals we gewend zijn van MAC Cosmetics, zit het product in een zwart, kartonnen doosje met op de voorkant het logo van MAC en de naam van het product. Op de achterkant van het doosje is informatie te vinden over de ingrediënten die er in de bronzer zitten. Zelf kijk ik daar niet altijd naar, maar het is natuurlijk altijd handig om te weten wat je nu precies op je gezicht smeert!


De bronzer

De bronzer zelf zit verpakt in een prachtig rond, zwart doosje. De voorkant van het doosje is bedrukt met het logo van MAC en de tekst bronzing powder. De tekst is bruin-goud van kleur, zo mooi! Je kunt het doosje openen door de knop aan de voorkant in te drukken. Eenmaal geopend, verschijnt aan de binnenkant van het doosje een spiegeltje en de super mooie bronzer, wauw! Op de achterkant van het doosje is de kleur van de bronzer af te lezen, in dit geval: Matte Bronze.


Mijn ervaring

Ik heb gekozen voor een MAC bronzing powder in de kleur Matte Bronze, omdat dit eigenlijk de enige bronzer is van MAC met een matte finish. Omdat mijn huid best vettig is en omdat ik wil voorkomen dat mijn gezicht te veel glanst, was voor mij de keuze heel snel gemaakt. De bronzing powder is zacht brons van kleur en ik gebruik dit product vooral om mijn gezicht wat meer warmte te geven. Ik ben erg tevreden over dit product, maar het enige nadeel is dat je de bronzer best dik moet aanzetten voordat je ziet dat je iets op je gezicht hebt aangebracht. Eenmaal op je gezicht vind ik hem dan wel echt weer super!


Handige informatie

MAC’s Bronzing Powder in de kleur Matte Bronze is geschikt voor ieder huidtype, kost €28,00 euro en is onder andere te verkrijgen bij Douglas, de Bijenkorf en MAC Cosmetics.

img_8259


Wat is jullie favoriete bronzer van dit moment? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder. Ik zou het heel leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘MAC Bronzing Powder: Matte Bronze

  1. Lijkt me een goede bronzer, heb zelf een matte foundation poeder van MAC en die lijkt heel erg op deze! Ik heb een bronzer van Kiko Milano waar ik heel tevreden over ben! 💕✨

    Liked by 1 persoon

    1. Oh dat is minder zeg! Ik had ook altijd een bronzer die wat oranje leek en daarom ben ik voor deze van MAC gegaan! De verkoopster zei dat deze bronzer een koude ondertoon heeft waardoor hij juist niet oranje oogt, super fijn! 💕✨

      Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.