Les Lunettes Shoplog + Kortingscode!

Hi all! Pas geleden ontdekte ik via Instagram een super leuk merk dat niet alleen kleding, maar ook prachtige zonnebrillen verkoopt: Les Lunettes! Ik mocht wat items uitkiezen en ik mag zelfs een kortingscode aan jullie meegeven! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Marque Women – T-shirt

Het eerste item dat ik heb gekocht is het MARQUE WOMEN shirt in de kleur wit. Het shirt heeft een ronde, hoge halsen de voorkant is bedrukt met twee L’en wat staat voor Les Lunettes. Zelf vind ik het super leuk om dit soort shirtjes te combineren met een zwarte, leren broek of een leuk rokje. Het shirtje kost €38,00 euro en ik heb hem besteld in maat M. Je kunt het shirtje kopen via deze link!

img_8800-1

Envie – Zonnebril

Naast het leuke shirt, mocht ik twee prachtige zonnebrillen uitkiezen, wauw! De eerste zonnebril die ik heb gekozen is de ENVIE zonnebril in de kleur zwart. Ik zocht al een tijdje een mooie, zwarte zonnebril en ik wilde deze dan ook maar al te graag hebben, thanks Les Lunettes! De zonnebril is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en door zijn zwarte kleur is hij ideaal te combineren met elke outfit! De bril biedt 100% UV bescherming en bij je bestelling krijg je er een gratis Les Lunettes dust bag bij. De bril kost €38,00 euro en is te verkrijgen via deze link!

La Classique – Zonnebril

Het laatste item is een van mijn favorieten! Het is de CLASSIQUE zonnebril in de kleur gold. De bril is wat ronder dan de vorige bril en is afgewerkt met zwarte en gouden details. Ik hou gewoon echt van dit soort modelletjes. Net zoals de ENVIE zonnebril, is de CLASSIQUE zonnebril geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook deze bril biedt 100% UV bescherming en bij je bestelling krijg je er een gratis Les Lunettes dust bag bij. De bril kost €38,00 euro en is verkrijgbaar via deze link.

Kortingscode

Ik ben super blij met mijn items! Het leuke nieuws is dat ik jullie een kortingscode mag weggeven! Met de code ANOUK ontvang je 10% korting op je eerst volgende aankoop. Wacht dus niet te lang en ga naar www.leslunettesshop.com of neem een kijkje op de Instagram pagina van Les Lunettes.

Wist je dat je bij Les Lunettes zelfs je eigen initialen op je zonnebril kan laten drukken? Check het hier!

Ben jij al bekend met Les Lunettes? En wat vind jij van dit merk? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder! Ik zou het heel leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Les Lunettes Shoplog + Kortingscode!

Reacties zijn gesloten.