MAC Cosmetics: Snow Ball Face Bag – Peach

De feestdagen komen er weer aan! Hoe leuk is dat?! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in! Zoals elk jaar lanceert MAC Cosmetics met de feestdagen weer een nieuwe Holiday Collectie. Dit jaar gaat het om de Snow Ball Collectie, een prachtige collectie bestaande uit de leukste producten, kits, tasjes, setjes, noem het maar op! Zelf kocht ik onder andere de Snow Ball Face Bag – Peach, een kit met gezichtsproducten. Ben je benieuwd naar wat er allemaal in deze set zit? Lees dan snel verder!Gerelateerde afbeelding

Snow Ball Face Bag – Peach

Toen ik zag dat de Snow Ball Collectie van MAC Cosmetics deze super schattige gezichtskit bevatte, was ik meteen verkocht! De Snow Ball Face Bag in de kleur peach zit in een doorzichtige verpakking. De voorkant van het doosje is bedrukt met een roségouden sneeuwvlok en onderaan staat het logo van MAC. Op de achterkant van de verpakking is informatie te vinden over de producten die er in de kit zitten. De kit bevat een highlighter en een make-up kwast die in een prachtig roségouden make-up tasje zitten. Het make-up tasje is aan de buitenkant geheel bedekt met lovertjes en wordt afgesloten met een bruine rits. Aan de rits zit een fluffy bolletje, zo cute! De binnenkant van het make-up tasje is bruin. Ik zal jullie wat meer vertellen over de producten die er in het make-up tasje zitten, enjoy!

Schermafbeelding 2017-11-14 om 01.27.18.png

Extra Dimension Skinfinish – Show Gold

Het eerste product uit de make-up set is de Extra Dimension Skinfinish in de kleur Show Gold. Deze highlighter zit verpakt in een sprankelend roségouden doosje, wauw zo mooi!!! De voorkant van het doosje is bedrukt met het logo van MAC en op de achterkant is af te lezen om welk product het gaat. Het product is gemakkelijk te openen met een drukknopje dat zich aan de voorkant bevindt. Eenmaal geopend is te zien dat in de highlighter zelf een grote sneeuwvlok is afgedrukt, super gaaf! ❄️ De kleur Show Gold kan omschreven worden als een perzikachtige kleur die overgaat in roze. Doordat het een extra dimension skinfinish is, bevat deze highlighter een sterke pigmentatie en brengt hij makkelijk aan. De highlighter laat een super gave metallic achtige glinster achter die je aan kunt brengen op je jukbeenderen, je decolleté of in je ooghoeken. Verder zit er aan de binnenkant van het product een super handig spiegeltje.

Details:

  • De highlighter blijft super lang zitten, tot wel 10 uur!
  • Het product is dermatologisch getest en geschikt voor elk huidtype.

140 SES Full Fan Brush

Tot slot bevat de make-up set de mini 140 SES Full Fan Brush, een make-up kwast geschikt om de highlighter mee aan te brengen. Het penseel is roségoud van kleur en op het handvat is het logo van MAC bedrukt. De kwast bestaat uit synthetische vezels die zijn afgewerkt tot een ronde, volle waaier. De 140 SES Full Fan Brush voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk te gebruiken, love it!

Handige informatie

De Snow Ball Face Bag – Peach kost €49.50 euro en is zeker zijn geld waard! Zelf heb ik de kit in de webshop van Douglas gekocht. Helaas is deze set online vrijwel helemaal uitverkocht, maar wellicht ligt hij nog ergens in een van de MAC stores. Dit was het weer voor nu. Ik vind de nieuwe Holiday Collectie van MAC Cosmetics hé-le-maal geweldig! Wat vinden jullie van MAC’s nieuwe collectie? En hebben jullie al iets leuks van deze collectie geshopt? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder <3. Ik zou het heel leuk vinden als je me ook zou volgen op Facebook en Instagram!

Liefs, Anouk

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘MAC Cosmetics: Snow Ball Face Bag – Peach

Reacties zijn gesloten.