Nails of the month | November 2017

Hi loves! Omdat ik regelmatig de vraag krijg over waar ik mijn nagels laat zetten, leek het me leuk om vanaf nu iedere maand een blogje te posten met mijn nails of the month! Ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe dingen uit te proberen en zo ook met mijn nagels. Ben je benieuwd naar mijn nagels van deze maandLees dan snel verder!

Sparkling November!

Ik ben dol op roze pasteltinten en daarom besloot ik deze maand de kleur van mijn nageltjes hierop aan te passen. Zelf houd ik erg van nagels met een rustig kleurtje, zonder al teveel poespas. Een glittertje hier en daar vind ik dan wel weer ontzettend gaaf! Voor de maand november heb ik ervoor gekozen mijn solar nagels (die ik nog had van de maand oktober), op te laten vullen en hier overheen een lichtroze glitterlak te laten plaatsen. Het resultaat zijn deze prachtige babyroze nageltjes met een subtiel glittertje erdoor heen, love it!

Ik heb mijn nagels in een smalle, vierkante vorm laten vijlen en ik heb ze redelijk lang gehouden. Zelf vind ik dat heel mooi en vrouwelijk staan. Ik was eerst bang dat het misschien een beetje over de top zou zijn door al mijn nagels met glitters te bedekken, maar doordat de glittertjes zo klein zijn valt het reuze mee! En zeg nou zelf: We should leave a little sparkle wherever we go! Toch?

img_9065

Ik heb mijn nagels bij Jenny Nails en Spa laten zetten: dé nagelstudio in het centrum van Roosendaal. Deze schoonheidssalon wordt op dit moment helemaal vernieuwd en uitgebreid, super leuk! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.jenny-nailsspa.nl. Ik ben weer super blij met mijn nieuwe nagels! Laten jullie zelf weleens kunstnagels zetten en wat is jullie favoriete kleur? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Oja! De ring op de foto is van My Jewellery

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


 

Schermafbeelding 2017-11-20 om 18.06.22.png

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik fulltime als Recruitment Consultant bij FIT People. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: anouk.antonissen

6 reacties op ‘Nails of the month | November 2017

Reacties zijn gesloten.