iDeal of Sweden telefoonhoesje + kortingscode!

Hi all! Een tijdje geleden ontdekte ik via Instagram een prachtig merk dat super leuke telefoonhoesjes en gadgets voor je smartphone verkoopt: iDeal of Sweden it is! Ik heb een mooi hoesje voor mijn telefoon mogen uitkiezen én ik heb een gave kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

iDeal of Sweden

iDeal of Sweden staat bekend als hét merk dat de allerleukste telefoonhoesjes verkoopt. Alle producten worden in Zweden ontworpen en gemaakt. Het leuke aan iDeal of Sweden is dat het uiterlijk van de hoesjes wordt geïnspireerd door de laatste mode en trends, waardoor bij elke outfit wel een passend hoesje is te vinden, love it! iDeal of Sweden verkoopt naast normale telefoonhoesjes, ook wallet cases, telefoonhouders, autohouders, opladers en screen protectors! Neem dus zeker eens een kijkje op www.idealofsweden.nl

Schermafbeelding 2017-11-29 om 12.28.58

Fashion case – WILD LEOPARD

Ik heb gekozen voor de fashion case in de kleur WILD LEOPARD. Luipaard printjes zijn de laatste tijd helemaal in en ik was meteen verkocht toen ik dit hoesje zag! Ik vind de print ook super leuk voor deze tijd van het jaar. De zwarte en oranje kleuren kunnen makkelijk gecombineerd worden met verschillende outfits. Het gouden plaatje met de tekst ‘iDeal of Sweden’ maakt het hoesje helemaal af. De binnenkant van het hoesje is afgewerkt met een zacht stofje met daarop het iDeal of Sweden logo. Het hoesje voelt stevig aan, is gemakkelijk op je telefoon te bevestigen en kost €29.99,-. Misschien wat prijzig, maar het scheelt natuurlijk als je mijn kortingscode gebruikt. Lees dus snel verder!

img_9203-2

Kortingscode

Met de code ANOUKK20 krijg je t/m 19 juni 2018 maar liefst 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op  www.idealofsweden.nl of op de Instagram-pagina van iDeal of Sweden. Wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoonhoesje? En hoe vinden jullie iDeal of Sweden? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen