Lunchen bij Dubbel & Dwars Tostibar!

Hi loves! Vandaag heb ik weer een leuke hotspot voor jullie, die wederom met eten te maken heeft. I JUST LOVE FOOD! Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn vriendinnetje Laura wezen lunchen bij tostibar Dubbel & Dwars in Etten-Leur. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Over Dubbel & Dwars

Dubbel & Dwars Tostibar is een ontzettend leuke horecazaak, die zich in het centrum van Etten-Leur bevindt. Je kunt er heerlijk lunchen of gewoon gezellig een drankje doen. Voor de allerlekkerste tosti’s ben je hier aan het goede adres. Op vrijdagavond kun je bij Dubbel & Dwars bovendien genieten van een spiezendiner, waarbij het eten hangend boven je bord wordt geserveerd. Dit diner loopt uiteen van kipsatéspiezen tot aan biefstukspiesjes of visspiezen, it’s all yours! Verder kun je bij Dubbel & Dwars terecht voor een high tea of zelfs voor een high tosti tea, super leuk! Alsof het allemaal nog niet genoeg is, biedt Dubbel & Dwars ook nog eens de mogelijkheid om een zakelijk evenement of je eigen besloten feest bij hen te vieren, let’s party all night! De zaak oogt gezellig, sfeervol en modern. In de zomer kun je op het buitenterras genieten van het weer en voor de kinderen is er een leuke speelhoek te vinden.

Mijn ervaring

Ik was zelf nog nooit bij een tostibar geweest, dus ik was heel erg benieuwd naar de menukaart. Verrassend genoeg stonden er ontzettend veel overheerlijke dingen op. Van basic tosti’s tot club tosti’s en special tosti’s, love it! Omdat ik zelf dol ben op kip, koos ik voor de Club Tosti Dubbel zonder spinazie. Deze tosti is belegd met kip, spek, tomaat, cheddar, pepermayonaise en een spiegeleitje. Bij de clubtosti’s worden standaard ook twisterfrietjes geserveerd, jammie! Laura koos voor de Club Tosti Dwars zonder spinazie. Deze tosti bestaat uit zalm, kip, roomkaas, emmentaler en kappertjes. Onder het genot van een verse jus hebben we heerlijk bijgekletst en leuke fotootjes gemaakt! ❤ Het was een geslaagde middag met lekker eten en een goede service, een echte aanrader dus!

Openingstijden en contact

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook, Instagram of op de website van Dubbel & Dwars.

Openingstijden:

  • Maandag:      11.00 uur tot 17.30 uur
  • Dinsdag:        09.30 uur tot 17.30 uur
  • Woensdag:    09.30 uur tot 17.30 uur
  • Donderdag:  09.30 uur tot 17.30 uur
  • Vrijdag:         09.30 uur tot 21.00 uur
  • Zaterdag:      09.30 uur tot 17.30 uur

Zondagopening iedere laatste zondag van de maand

Contactgegevens:

Burchtplein 60
4873 BN Etten-Leur
Telefoon: 076-7620624
Email: info@dubbelendwars.nu

Ik kan weer een gezellige hotspot toevoegen aan mijn favorieten! Wat is jullie leukste hotspot? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

4 reacties op ‘Lunchen bij Dubbel & Dwars Tostibar!

Reacties zijn gesloten.