Instagram Tag 2017

Hi loves! Het is inmiddels december en we naderen het einde van het jaar 2017. Een goed moment om terug te blikken op een aantal leuke momenten aan de hand van de Instagram Tag. De tag bestaat uit 10 vragen die alles te maken hebben met de posts die ik in 2017 op Instagram heb geplaatst. Ben je benieuwd naar mijn jaar in foto’s? Lees dan snel verder!Instagram is en blijft toch wel een van mijn meest favoriete apps. Ik was dan ook super blij toen ik hoorde dat Daniëlle (www.allesvandaan.nl) de Instagram Tag 2017 aan het licht bracht! Zelf werd ik genomineerd door Laura om de tag in te vullen. Ze maakt super mooie foto’s en plaatst regelmatig hele leuke blogjes. Neem daarom ook een kijkje op haar Website, Instagram of Facebook!

  • Oja! Als je mijn blogje via WordPress leest, kun je het beste eventjes mijn site bezoeken om alle foto’s te kunnen zien (thanks voor de tip Laura!) ❤

Mijn Instagram Tag

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

2017 was weer een jaar vol mooie momenten. Het was onder andere het jaar waarin ik mijn blog startte en waarin ik serieus met Instagram bezig begon te zijn. Ik vind het ontzettend leuk om foto’s te maken en mijn favoriete momenten met jullie te delen. Hieronder een overzichtje van mijn negen beste foto’s van het afgelopen jaar #2017bestnine.

De nummer 1 foto van mijn #2017bestnine overzicht is de foto van de dag waarop ik mijn 22ste verjaardag vierde. Wat was het een leuke dag en bedankt voor alle lieve felicitaties en cadeautjes die ik heb ontvangen! Verder bestaat mijn overzicht uit een aantal selfies, een foto van mijn afstuderen, een foto waarbij ik heerlijk ging terrassen met Laura en wat foto’s van een aantal fotoshoots die ik met Amanda heb gehouden. Voor een volledig overzicht van deze shoots kun je hier voor fotoshoot 1 klikken en hier voor fotoshoot 2 klikken. Op de Facebookpagina van Amanda Houben Fotografie kun je meer van haar werk bewonderen, love it!

2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

Mijn laatste foto op Instagram van het jaar 2017 zal nog een verrassing zijn, maar de laatste foto die ik tot nu toe heb geplaatst is… hoe verrassend ook weer… een selfie haha. Ik heb pas geleden een nieuwe camera gekocht (de Canon EOS M100), die ik maar al te graag wilde uitproberen. Het resultaat was onder andere deze foto, waarbij ik een zwart shirtje met de tekst ‘LOVER‘ draag. Het shirtje dat ik aan heb is van Lofty Manner en is te bestellen via deze link.

View this post on Instagram

🖤 L O V E R 🖤 #LoftyManner #LoftyGirl

A post shared by Anouk Antonissen | Blogger (@anouk.antonissen) on

3. Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op Instagram?

Mijn allereerste Instagram foto heb ik helaas niet meer. Een tijd geleden besloot ik namelijk mijn Instagram helemaal ‘op te ruimen’. De allereerste foto die ik terug kan vinden is een foto van 12 april 2017. Vanaf deze periode begon ik ook pas serieuzer met Instagram bezig te zijn. Het is een foto van mijn kamer, waar ik super blij mee ben. Hier heb ik echt mijn eigen plekje, waar ik het afgelopen jaar ontzettend veel tijd doorbracht wegens het afstuderen voor mijn masteropleiding Psychologie.

Omdat ik het super leuk vind om mezelf met interieur, design en styling bezig te houden, heb ik mijn kamer inmiddels alweer een leuke mini make-over gegeven. Het ziet het er nu zo uit:

Ik heb wat lichtroze accessoires neergezet, nieuwe fotolijstjes en foto’s opgehangen, een nieuw dekbedovertrek gekocht en een lekker warm wit kleed aan het eind van mijn bed gelegd. Ook heb ik inmiddels een nieuw tv-meubel en een grote tv in mijn kamer staan die ik van mijn zus heb gekregen, thanks sis!

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

De allerleukste foto waar ik zelf of sta.. dat vind ik een hele moeilijke! Ik heb uiteindelijk gekozen voor een foto van de dag waarop ik mijn masterdiploma in ontvangst nam. Afgelopen zomer ben ik namelijk afgestudeerd voor mijn master Human Learning & Performance (Psychologie) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Een maand geleden nam ik vol trots mijn diploma in ontvangst, yes!

5. Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Bij deze vraag dacht ik meteen aan een vakantiefoto! Maar omdat ik dus een tijd geleden mijn Instagram heb opgeruimd, kon ik deze niet zo 1, 2, 3 vinden. Wel vond ik een filmpje van mijn vakantie naar Turkije uit 2016. Samen met mijn zus en mijn moeder verbleef ik in het Bodrum Bay Resort, een prachtig resort waar we heerlijk hebben genoten van de zon. Ik zou er zo weer heen gaan!

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

Oee, dit vind ik een leuke vraag! Ik hou namelijk zo ontzettend veel van eten. Mijn favoriete gerechtje is dan stiekem toch wel de uitsmijter met spek van Donker & Blond, een super gezellige horecazaak in het centrum van Etten-Leur. Ik heb in het verleden al een leuk blogje van deze hotspot geschreven. Je kunt hem hier terug vinden!

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?

Ik vind het super leuk om foto’s van dieren te maken. Als je door mijn fotorol scrolt, kom je ook ontzettend veel foto’s van onze hond Teun tegen, een chocolade bruine labrador.  De allerleukste foto vind ik dan toch wel de foto waar ik samen met hem op sta. Teun was echt mijn maatje, de hond waar ik mee ben opgegroeid. Altijd vrolijk, lief en hij deed geen vlieg kwaad. Helaas is Teun niet meer onder ons, maar ik denk nog iedere dag aan hem. Ik vind het daarom ook super fijn om af en toe al zijn leuke en gekke foto’s terug te kijken. Dat doet me goed!

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij dit jaar het meest?

Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel apps gebruikt en uitgeprobeerd, maar meestal kom ik toch altijd op hetzelfde uit en dat is gewoon Instagram zelf. Ik speel vaak met het licht, de kleur, de schaduw en de scherpte. Soms gebruik ik een leuke filter, zoals bijvoorbeeld Aden of Ludwig. Ook hierbij speel ik met in hoeverre deze filter zichtbaar is op mijn foto.

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

Mmm.. ik gebruik best veel hashtags onder mijn foto’s, maar ik denk dat mijn top 5 toch wel bestaat uit #blog, #blogger, #picoftheday, #instagood en #dutchblogger. Andere hashtags die ik vaak gebruik zijn #selfie of #today.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?

Mijn favoriete Instagram accounts zijn:

  • @liekebiemans, een super leuke blogger én vlogger. Ze maakt hele leuke filmpjes en prachtige foto’s, love it!
  • @lifeofyvonne, ook een hele leuke youtuber en blogger. Vooral de outfit posts en shoplogs vind ik super om naar te kijken!
  • @lindaaskestad met haar prachtige foto’s van de mooiste plekjes over de hele wereld!

Ik nomineer:

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden op deze Instagram Tag!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

8 reacties op ‘Instagram Tag 2017

  1. Zo’n leuke tag!! En wat een mooie foto’s allemaal zeg. De foto met jou en Teun vind ik het aller liefst. Ik ben vroeger ook opgegroeid met een labrador en dat zijn echt de liefste beesten. Bedankt voor je nominatie! Ik ga hem heel snel invullen ❤

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.