Yolora sieraden met kristallen van Swarovski + winactie!

Hi loves! Een paar weken geleden werd ik benaderd door Yolora, een prachtig merk dat sieraden met kristallen van Swarovski verkoopt, wauw! Ik heb wat sieraden mogen uitkiezen én ik mag zelfs een nieuwe set aan iemand weggeven! Ben je benieuwd naar de items die ik heb uitgekozen en wil je kans maken op een nieuwe set sieraden naar keuze? Lees dan snel verder!

Over Yolora

Voor de allermooiste sieraden ben je bij Yolora aan het goede adres! Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar na een kijkje op de webshop te hebben genomen was ik meteen verkocht. Wat verkopen ze ontzettend veel leuke dingen. Van ringen tot oorbellen, hangers, kettingen en armbanden. En dat allemaal afgewerkt met kristallen van Swarovski, zo mooi! Ik zal jullie nu vertellen welke items ik heb uitgekozen, enjoy!

 

Egyptian Dream

Het eerste item dat ik heb uitgekozen is de sieradenset Egyptian Dream, een super mooie, zilveren ketting met een hanger in de vorm van een driehoek. Het driehoekje is afgewerkt met Swarovski kristallen. Zelf houd ik erg van zilveren sieraden, want het past gewoon overal goed bij. De ketting kun je met ontzettend veel looks combineren en doordat hij zo mooi glinsterd is het een echte eyecatcher! De ketting kost 29,00,- en is te verkrijgen via deze link.

  • De ketting heeft een diameter van 1.3 mm en een afmeting van 19×13.5 mm.
  • De lengte van de hanger is verstelbaar van 41 naar 46 cm. 

Shining Lady

Naast een leuke ketting, was ik ook nog op zoek naar een nieuwe ring. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Shining Lady set die bestaat uit drie losse ringetjes. Elk ringetje is bedekt met Swarovski kristallen en heeft zijn eigen unieke kleur. Zo bestaat de set uit een goud, zilver en rosékleurig ringetje die je zowel met elkaar kunt combineren als los van elkaar kunt dragen. De set kost 39,00,- en is te verkrijgen via deze link.

  • De ringen hebben een diameter van 1.3 mm.
  • Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten ringmaten, namelijk 16.50 mm (52), 17.27 mm (54) of 17.75 (56).

Winactie!

Wil jij nu ook kans maken op een prachtige sieradenset met Swarovski kristallen? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: volg mij (@anouk.antonissen) en Yolora  (@yoloranl) op Instagram, laat in de reacties onder mijn Instagram post weten dat je meedoet en maak kans op een sieradenset naar keuze!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe items! Ik hoop dat jullie meedoen aan de winactie. Wat vinden jullie van Yolora? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

6 reacties op ‘Yolora sieraden met kristallen van Swarovski + winactie!

  1. Wauw staat mooi..Wat een mooie sieraden..Maak graag kans en heb je zeker gevolgd op instagram …bij alle 2 de namen.Volg je mij ook en hier op WordPress uiteraard xd

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.