Devoted Creations – STAY WILD MOON CHILD!

Brrrrr, het is alweer december en de wintertijd is nu echt aangebroken. Het wordt vroeg donker en de temperaturen dalen. Voor mij dé ideale periode om eens lekker een bezoekje te brengen aan SunJora, mijn favoriete zonnestudio! Een goede crème voor tijdens het zonnen mag dan zeker niet ontbreken. Dit keer gebruikte ik één van de nieuwste zonnebankcrèmes van Devoted Creations: STAY WILD MOON CHILD. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Golden Sol Collection

Jaaa! Devoted Creations introduceerde deze maand ontzettend veel nieuwe zonneproducten voor 2018. Hoe leuk is dat?! Naast alle losse producten, werd op 5 december zelfs een geheel nieuwe lijn geïntroduceerd: de Golden Sol Collection. Alle producten uit deze collectie zijn hypo-allergeen (dat wil zeggen: weinig tot geen kans op allergische reacties), glutenvrij, bevatten geen parabenen (chemische stoffen), en zijn ontwikkeld volgens de Vegan Formule. De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en bieden de huid een goede verzorging én anti-aging! Ik was natuurlijk super benieuwd naar deze nieuwe lijn en ik wilde maar al te graag een nieuw product uit testen. Ik koos voor de crème STAY WILD MOON CHILD.

Stay Wild Moon Child

Over de crème

STAY WILD MOON CHILD is een bruiningsversneller met een 30-voudige DHA bronzer. Een DHA bronzer zorgt er simpelweg voor dat je huid bruiner wordt en dat het bruiningsresultaat langer aanhoudt. Devoted Creations levert crèmes met DHA bronzers, variërend van 0 tot 200. Hoe sterker de DHA bronzer, hoe beter de kleur behoudt. Vroeger wilde ik altijd meteen een crème met de sterkste DHA bronzer, maar eigenlijk is dat helemaal niet handig. Zoiets moet je echt opbouwen en pas wanneer je een ver gevorderde zonner bent en al een heerlijk bruin kleurtje hebt, kun je crèmes gaan gebruiken met een sterke DHA bronzer (bijvoorbeeld van 70 of hoger).

Een crème zoals STAY WILD MOON CHILD is met zijn 30-voudige DHA bronzer daarom vooral geschikt voor de beginnende zonner (iemand met een wat lichtere huid, die net begint met zonnen) en de iets gevorderde zonner (iemand met een lichte teint, die al wat zonsessies achter de rug heeft), maar natuurlijk ook voor de gevorderde zonner. Naast DHA bronzers, bevat STAY WILD MOON CHILD ook natuurlijke en cosmetische bronzers. De crème bestaat uit ingrediënten op natuurlijke basis die de huid verzorgen en een anti-aging effect achterlaten, ideaal voor mensen met een gevoelige huid


Tip! Wil je meer weten over de verschillende soorten bronzers? Lees mijn eerdere blogpost over Devoted Creations. Klik hier!


Mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over STAY WILD MOON CHILD! Het is een crème die heerlijk ruikt en me echt doet denken aan de zomer, mmm! De crème is licht bruin van kleur, smeert goed uit en laat geen vlekken achter. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ik daadwerkelijk weer een paar tintjes bruiner ben geworden, love it! De crème kost €35,95 euro voor een fles van 274 ml en €4,15 euro voor een sachet/proefsample van 15 ml. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook, Instagram of op de website van Devoted Creations.


Tip! Een proefsample is super handig wanneer je een nieuwe crème wilt uitproberen en erg leuk om cadeau aan iemand te geven voor de feestdagen.


img_0042

SunJora Oudenbosch

Misschien wel leuk om te weten is dat ik zelf altijd zon bij SunJora in Oudenbosch. Deze zonnestudio is gevestigd in het Jora Tankstation en beschikt over zes super goede zonnebanken van het merk ErgolineDe zonnestudio heeft drie verschillende soorten zonnebanken, namelijk (1) de 800 Excellence voor €9,95 euro, (2) de 1100 Prestige voor €11,95 euro en de 1600 Prestige voor €13,95 euro. Toen ik net begon met zonnen ging ik altijd onder de 800 Excellence, en na een tijdje probeerde ik de 1100 Prestige uit. Momenteel ga ik onder de 1600 Prestige. Met de handige SunJora App kun je super makkelijk een afspraak maken, maar je kan natuurlijk ook even bellen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook, Instagram of op de website van SunJora.

img_0027

Openingstijden

  • Maandag:     09:00 uur tot 20:00 uur
  • Dinsdag:       09:00 uur tot 20:00 uur
  • Woensdag:   09:00 uur tot 20:00 uur
  • Donderdag:  09:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag:         09:00 uur tot 20:00 uur
  • Zaterdag:      09:00 uur tot 18:00 uur
  • Zondag:         10:00 uur tot 17:00 uur

Contactgegevens

4731 KH Oudenbosch
Rooseveltstraat 44-46
Telefoon: 0165-317923

Ik ben weer heerlijk tot rust gekomen en lekker bijgekleurd, yes! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van Devoted Creations en wat is jullie favoriete crème? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Vanaf deze maand zal ik elke maand een blog posten over een crème van Devoted Creations, dus stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

Een reactie op “Devoted Creations – STAY WILD MOON CHILD!

Reacties zijn gesloten.