Op vakantie naar Curacao!

Jaaaaaaa! Wat ben ik blij! Vorige week werd het dan eindelijk definitief: op vakantie naar CURACAO, ik kan niet wachten! Curacao was echt nog een vakantiebestemming die op mijn lijstje stond en over twee maandjes gaan we er dan eindelijk naartoe. Samen met mijn moeder ga ik er heerlijk 12 dagen tussenuit. Benieuwd naar onze bestemming? Lees dan lekker mee!

Chogogo Dive & Beach Resort

Omdat mijn vorige reis naar Curacao helaas niet door kon gaan, ben ik nu extra blij dat ik alsnog dit paradijsje mag gaan bezoeken. En dat nog wel met mijn allerliefste moeder <3. Maar de grote vraag is natuurlijk: Waar gaan we naartoe? Daar waren we al vrij snel  over uit. We gaan namelijk naar het Chogogo Dive & Beach Resort, een prachtig resort met ontzettend veel kleurrijke bungalows, appartementen en studio’s, geheel in Caribische stijl. Het resort beschikt over een receptie met open air lobby, gratis wifi (niet geheel onbelangrijk haha), een knusse bar én een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd, yummie! Verder is er in het resort een prachtige tuin te vinden met een zwembad, een groot zonneterras, wat ligstoelen en twee hottubs. Jaa je leest het goed: HOTTUBS, love it! Voor wat afkoeling kun je natuurlijk ook gebruikmaken van een van de cooltubs.

Bij Chogogo Dive & Beach Resort kun je kiezen uit verschillende soorten accomodaties. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een superior 2-kamerappartement: een prachtige kamer gelegen bij de hottubs en dat nog wel mét zeezicht. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, airconditioning, luxe zitjes, een kitchenette met 2-pits kookplaat, een koelkast, een nespresso apparaat, een eettafel, telefoon, gratis wifi, televisie, radio en een kluisje. De badkamer heeft een inloopdouche en toilet. Verder heeft de kamer een terras met een zitje en parkeergelegenheid, super handig!

Wat ik zo leuk vind aan ons verblijf, is dat het resort slechts op 50 meter afstand van het Jan Thiel strand af ligt. Op dit strand zijn er ontzettend veel leuke dingen te doen, zoals catamaranzeilen, kajakken, windsurfen, waterfietsen en er is zelfs een PADI-duikschool gevestigd, super gaaf! Met de verschillende restaurantjes en barretjes is het Jan Thiel strand een walhalla voor de echte foodie. Natuurlijk mogen de gezellige beachclub Zanzibar en het nieuw aangelegde strand Koko’s beach niet ontbreken.

Mama en ik hebben ervoor gekozen om tijdens ons verblijf een auto te huren om het eiland eens goed te verkennen. We zijn dan ook van plan heel wat mooie plekjes te bezoeken en leuke dingen te doen. Hieronder een rijtje van activiteiten in de omgeving van het Chogogo Dive & Beach Resort:

Een van de dingen die ik nog dolgraag wil gaan doen tijdens mijn verblijf in Curacao, is het ontdekken van de prachtige onderwaterwereld. Het lijkt me super gaaf om te gaan duiken en om met dolfijnen te zwemmen. Bof ik nou even dat dat kan in Curacao!

Ik heb ontzettend veel zin in mijn vakantie en ik ben echt aan het aftellen, want het is al bijna zo ver! Als jullie nog leuke plekjes weten om te bezoeken of misschien nog handige tips hebben, laat het dan vooral weten in de reacties hieronder!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Op vakantie naar Curacao!

Reacties zijn gesloten.