Luxury box: The Ritual of Ayurveda

RITUALS! Wie houdt daar nu niet van? Ik ben er in ieder geval dol op. De geur, de verpakking, love it! Vandaag daarom een nieuw blogje over dit fantastische merk. Met kerst kreeg ik van mijn zus en haar vriend een prachtige luxury box cadeau, gevuld met producten uit The Ritual of Ayurveda collectie. Ben je benieuwd naar wat er allemaal in deze oh zo leuke box zit? Lees dan lekker mee!

The Ritual of Ayurveda

Find balance and inner harmony‘ met de prachtige collectie van THE RITUAL OF AYURVEDA. Deze lijn van producten is gebaseerd op de eeuwenoude leer van Ayurvedawat staat voor ‘levenswetenschap‘. Ayurveda is een traditionele Oosterse geneeskunde, die zo’n 5000 jaar geleden in India is ontstaan en gericht is op het verbeteren van het welzijn van het lichaam, de geest en de ziel. Alle producten ondersteunen het Ayurvedische principe van het vinden van balans tussen lichaam en geest. The Ritual of Ayurveda collectie kent twee centrale basisingrediënten:

  • Indian Rose: voor een heerlijk zoete geur, mmm! Deze roos staat symbool voor zuiverheid en liefde ❤
  • Himalaya Honing: voor een zachte en gehydrateerde huid, love it!

Ik ontving het Balancing Collection Cadeaupakket met daarin een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en bodyspray. Alle producten zitten verpakt in een prachtige donkerrode doos, die je kan gebruiken om je favoriete items in op te bergen, super handig. Ik zal jullie wat meer vertellen over de producten, enjoy!

Bodyscrub

Het eerste item uit de set is de rejuvenating himalaya salt scrubDeze bodyscrub bevat Himalaya zout en ruikt heerlijk zoet naar Indiase Roos. Rituals raadt aan de scrub één tot twee keer per week te gebruiken. Het scrubben zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt én het stimuleert de energiestroom in je lichaam. Je brengt de scrub aan op een vochtige huid en vervolgens kun je het met warm water afspoelen. Ik vind deze scrub echt heerlijk ruiken en direct na gebruik merkte ik dat mijn huid veel zachter aanvoelde. Dit komt doordat de scrub een verzorgend olielaagje op de huid achter laat.

  • De bodyscrub is los verkrijgbaar voor €19,50 via deze link.
  • De inhoud bevat 125 gram.

Foaming Shower Gel

Het tweede item uit het cadeaupakket is de harmonizing foaming shower gel. Dit product gebruik ik vaak na het scrubben. Je hoeft maar een klein beetje van deze douchegel op je hand aan te brengen en zodra het product in aanraking komt met water verandert de gel in schuim, wauw! Deze speciale gel-schuimtechnologie zorgt voor een rijke schuimsensatie, die heerlijk naar rozen ruikt.

  • De showergel is los verkrijgbaar voor €8,50 via deze link.
  • De inhoud bevat 200 ml.

Body Cream

Na het douchen breng ik vervolgens de heerlijke balancing body cream aan. Deze romige bodycrème voedt de huid en door de Himalaya Honing zorgt deze crème ervoor dat je huid ontzettend zacht aanvoelt. Je kunt het product over je hele lichaam insmeren. De crème ruikt naar Indiase Roos en is dé ideale manier om je huid een verfrissende boost te geven!

  • De bodycrème kost €17,50 en is te verkrijgen via deze link.
  • De inhoud bevat 200 ml.

Body Mist

Tot slot bevat het cadeaupakket de overheerlijke blissful body mistmijn favoriete item van dit pakket. Deze spray is perfect om je Ayurveda ritueel mee af te sluiten en wat ruikt deze body mist lekker, OMG! De heerlijke geur van de Indiase Roos komt hier echt goed tot zijn recht. En het leuke van allemaal is dat je deze spray niet alleen voor je lichaam kunt gebruiken, maar ook voor in huis. De spray laat namelijk geen vlekken achter, een echte must-have dus! Zelf gebruik ik de spray als parfum en voor in mijn kamer, mmm!

  • Deze bed- en body mist kost €16,50 en is verkrijgbaar via deze link.
  • De inhoud bevat 50 ml.

Wauw! Wat ben ik blij met dit cadeaupakket. Ik ga hier zeker nog heel veel plezier van hebben, thanks lieve zus en schoonbroer! Wat is jou favoriete product van Rituals? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Luxury box: The Ritual of Ayurveda

Reacties zijn gesloten.