Collagenetics 2 in 1 lotion PRO – Devoted Creations

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer eind januari en dat betekent dat het tijd is om weer eens een nieuwe zonnebankcrème uit te proberen, yes! Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan SunJora en testte ik de Collagenetics 2 in 1 lotion PRO van Devoted Creations. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan lekker mee!

Collagenetics Lijn

Devoted Creations kent natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten collecties. Een van deze collecties is de Collagenetics Lijn. Deze lijn van producten bevat ingrediënten met anti-aging effecten, die zorgen voor een goede verzorging van de huid. De Collagenetics collectie bevat een speciaal 5-stappenplan, bestaande uit vijf verschillende producten om je huid dagelijks of wekelijks goed te verzorgen. Heb je geen zin om zoveel producten tegelijkertijd aan te brengen? Dan kun je elk product natuurlijk ook individueel gebruiken, ideaal! Ik koos uiteindelijk voor de Collagenetics 2 in 1 lotion PROhet nieuwste product uit deze lijn. Ik zal jullie er wat meer over vertellen.

snapseed-12.jpg

Collagenetics 2 in 1 lotion PRO

Over de crème

De Collagenetics 2 in 1 lotion PRO kan (zoals de naam het al zegt) gezien worden als een anti-aging booster en bruiningsversneller in 1!

Anti-aging booster

Ten eerste zorgt de Collagenetics 2 in 1 lotion PRO ervoor dat je huid er jonger uitziet en veroudering minder snel zichtbaar wordt. Maar hoe dan? Dat zal ik je uitleggen! Het onstaan van rimpels en veroudering begint meestal na je 20e levensjaar. Vanaf dat moment kan de aanmaak van collageen in je lichaam afnemen. Collageen is een eiwit dat door je lichaam wordt aangemaakt om bindweefsel bij elkaar te houden. Wanneer de aanmaak van collageen afneemt, zorgt dit ervoor dat het bindweefsel minder stabiel wordt. Je huid is dan minder stevig en er ontstaan rimpels, bleh! Gelukkig biedt de Collagenetics 2 in 1 lotion PRO dé ideale oplossing! De crème bevat namelijk natuurlijke fruitextracten en zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt je huid steviger en alle fijne lijntjes en rimpeltjes in je huid zullen minder goed zichtbaar zijn, love it! Verder zitten er PH-stabilisatoren in de crème waardoor je huid de juiste PH-waarde blijft aanhouden, ook niet geheel onbelangrijk!

Bruiningsversneller

Naast anti-aging effecten, zorgt de Collagenetics 2 in 1 lotion PRO er natuurlijk ook voor dat je niet alleen sneller, maar ook intens bruiner wordt! Na de eerste zonsessie merk je direct verschil.

Ergoline Prestige 1600 zonnebank

Een interessant weetje over de Collagenetics 2 in 1 lotion PRO is dat deze crème het allerbest werkt in combinatie met de Ergoline Prestige 1600 zonnebank! Deze zonnebank bevat naast UV-licht, namelijk ook speciale Beauty Light LED’s (rood licht). De Collagenetics 2 in 1 lotion PRO is speciaal afgestemd op dit rode licht en zorgt daardoor voor een optimale, intensieve bruining en een verzorgende huid. Bof ik even dat ze bij SunJora in Oudenbosch een Ergoline Prestige 1600 hebben staan!

img_0027

Mijn ervaring

Ik denk dat ik zojuist mijn nieuwe favoriete zonnebankcrème heb ontdekt! Er zitten zo ontzettend veel voordelen aan dit product: de crème smeert super makkelijk uit, laat geen vlekken achter, ruikt héérlijk, is goed voor de huid en dan niet te vergeten het fantastische bruiningsresultaat! Ik ben na een zonnebanksessie volgens mij nog nooit zoveel verkleurd. Wil jij deze crème nu ook een keer uitproberen? Dat kan! De crème is namelijk geschikt voor ieder huidtype. Ik raad je zeker aan om het product onder een Ergoline Prestige 1600 zonnebank te gebruiken. Woon je in de buurt van Oudenbosch? Dan zou ik zeker eens een bezoekje brengen aan SunJora. Daar kun je gemakkelijk deze crème uitproberen en dat ook nog eens onder de Ergoline Prestige 1600, yes!

Contactgegevens SunJora

Rooseveltstraat 44-46
4731 KH Oudenbosch
Telefoon: 0165-317923

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen