Nails of the Month | Januari 2018

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten ben ik een tijdje geleden gestart met mijn eerste ‘Nails of the Month‘, waarin ik jullie wat meer vertel over wat voor soort nageltjes ik iedere maand laat zetten. Vorige week bracht ik samen met een vriendinnetje een bezoekje aan Jenny Nails en Spa om onze nageltjes weer eens te laten bijwerken. In de blog van vandaag vertel ik jullie hier graag meer over! Lees je mee?

Hello January!

Januari: de maand waarin de feestdagen ten einde zijn gekomen en waarop (bijna) iedereen begonnen is aan zijn/haar goede voornemens. Voor mij werd het tijd om mijn glamorous glitter nails te laten vervangen door iets rustigers. Meestal heb ik van tevoren al helemaal uitgestippeld hoe ik mijn nagels wil laten doen, maar deze maand had ik gewoon even geen inspiratie. Ik besloot dan ook te gaan voor iets heel neutraals: een lichtbruine nude kleur, zonder glitters of andere poespas. Een groot voordeel van deze nagels is dat de kleur ervan super makkelijk te combineren is met allerlei outfits, handy!

Zoals je ziet heb ik mijn nagels in een smalle, vierkante vorm laten vijlen, omdat ik dat toch wel het allermooist vind. Ik moest wel even wennen, moet ik zeggen. Mijn nagels zijn namelijk wat korter gevijld dan dat ik gewend ben en ik was toch niet helemaal zeker over de kleur die ik had gekozen. Máár uiteindelijk ben ik toch wel blij met het eindresultaat! Mijn nageltjes zijn weer netjes en zien er verzorgd uit. Het zijn misschien niet de meest spectaculaire nagels, maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd. En zeg nou zelf: Life is too short to have naked nails! Toch?

img_0919

Ik heb mijn nagels zoals altijd weer bij Jenny Nails en Spa laten zetten: dé nagelstudio in het centrum van Roosendaal. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.jenny-nailsspa.nl. Hebben jullie nog leuke ideeën voor hoe ik mijn nagels volgende maand kan laten zetten? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Oja! De ring op de foto is van My Jewellery

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

Instagram, Facebook, Bloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik fulltime als Recruitment Consultant bij FIT People. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: anouk.antonissen

4 reacties op ‘Nails of the Month | Januari 2018

Reacties zijn gesloten.