Last weekend’s lunch @ Eeterij Family in Etten-Leur

Hi loves! Afgelopen weekend ben ik gezellig met mijn moeder en zus op pad geweest in Etten-Leur. We besloten te gaan lunchen bij Eeterij Family, een sfeervol restaurant waar ik zelf nog nooit eerder was geweest. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Eeterij Family

Over Eeterij Family

Eeterij Family is een gezellig eethuis met verschillende vestigingen verspreid door heel Nederland. Van Beverwijk tot Den Helder, van Dordrecht tot Etten-Leur: overal kom je wel een Family vestiging tegen! Het leuke aan Eeterij Family is dat je er niet alleen heerlijk kunt ontbijten of lunchen, maar ook kunt dineren, een drankje kan doen of een high tea kan houden. Heb je zin in iets lekkers, maar geen tijd om uitgebreid een hapje te gaan eten? No worries! Met één telefoontje of via een online bestelling kun je binnen no time jouw favoriete maaltijd afhalen, handy!

Menu

De menukaart staat boordevol lekkers, dus dat wordt smullen! Van luxe broodjes tot heerlijke salades, bourgondische tosti’s, hamburgers, uitsmijters, schnitzels, biefstuk,  noem het maar op. Voor elk moment van de dag is er wel iets te vinden. Klik op de afbeelding hieronder om het volledige menu te bekijken. Misschien wel leuk om te weten is dat er voor kinderen een apart menukaartje is gemaakt met spelletjes en een kleurplaat. Zo hoeven zij zich nooit te vervelen!

Impressie

In de eeterij hangt een gezellige, huiselijke sfeer. De wanden zijn versierd met verschillende soorten schilderijen en overal zijn prachtige bloemen terug te vinden. Wat ik zelf heel leuk vind, zijn de paarse details en accenten die in het hele interieur naar voor komen. In het midden van het restaurant staan luxe banken waar je heerlijk een kop koffie kunt drinken. Verder staan er veel tafeltjes en is er genoeg ruimte om met het hele gezin aan te schuiven. Achterin het restaurant bevindt zich een gezellig speelhoekje voor de kinderen.

Mijn ervaring

Toen we aankwamen, zat het restaurant al redelijk vol maar gelukkig was er nog een plekje vrij voor ons. Na het zien van de menukaart, besloten mama en ik te gaan voor de salade Di Pollo, een gemengde maaltijdsalade met gemarineerde kip, ui, paprika en champignons uit de wok. De salade werd geserveerd met wat stokbrood en kruidenboter, héérlijk! Mijn zus koos voor een broodje Carpaccio, één van de lunchspecialiteiten van de eeterij. Het broodje was belegd met flinterdun gesneden ossenhaas carpaccio met pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, truffelmayonaise en rauwkost, yummie! Hieronder een foto van ons eten.. en zeg nou zelf, dat ziet er toch heerlijk uit?! Tijdens het eten hebben we gezellig bijgekletst en werden we bediend door vriendelijk personeel. Het duurde even voordat we werden geholpen, maar dat kwam waarschijnlijk omdat de tent al aardig vol zat. Al met al was het een zeer geslaagde middag en zou ik hier zeker nog een keer terugkomen!

img_1040

Algemene informatie

Lijkt het jou nu ook leuk om eens een keertje naar Eeterij Family te gaan? Neem dan voor meer informatie een kijkje op Facebook, Instagram of op de website van Eeterij Family. Hieronder een overzichtje van de openingstijden en contactgegevens van de Family vestiging in Etten-Leur.

Openingstijden

Maandag 09:00 uur tot 19:00 uur
Dinsdag 09:00 uur tot 19:00 uur
Woensdag 09:00 uur tot 19:00 uur
Donderdag 09:00 uur tot 20:00 uur
Vrijdag 09:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag 09:00 uur tot 20:00 uur
Zondag 12:00 uur tot 20:00 uur

Contactgegevens

Burchtplein 40
4873 BN Etten-Leur
Telefoon: 076-5013211

Dat was het weer voor nu. Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden! Wat is jullie favoriete hotspot? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen