Etos Eyeshadow Palette | Bed of Roses

Hi loves! Ik ben dol op make-up! Ik vind het dan ook super leuk om regelmatig nieuwe producten uit te testen. Toen ik pasgeleden door de Etos liep, kon ik de verleiding niet weerstaan en kocht ik een super schattig oogschaduw palette met een handige primer. Ben je benieuwd naar mijn ervaring of wil je gewoon wat meer weten over de producten? Lees dan lekker mee!

Etos Eyeshadow Palette

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review heb geschreven over een make-up product, dus ik heb er extra veel zin in! Vandaag ga ik het hebben over een prachtig oogschaduw palette van Etos, genaamd Bed of Roses. Dit palette bevat zes verschillende tinten in roze en paarse kleur. Zoals jullie wellicht wel hebben opgemerkt is roze echt mijn lievelingskleur, dus toen ik dit palette in de winkel zag liggen was ik meteen verkocht. De zes kleuren zijn verpakt in een stevig zwart doosje met een doorzichtige bovenkant. Het palette wordt geleverd met een super handige oogschaduw applicator.

Ik zal jullie wat meer vertellen over de kleuren uit het palette. Zoals je kunt zien lopen de kleuren van licht naar donker. Van links (kleur 1) naar rechts (kleur 6) kunnen de kleuren als volgt omschreven worden:

  • Kleur 1: een lichtroze, bijna witte kleur met een lichte glans er doorheen.
  • Kleur 2: deze kleur is iets meer roze en donkerder dan kleur 1 met een lichte glans er doorheen.
  • Kleur 3: een roze kleur met daar doorheen een sprankelende glitter.
  • Kleur 4: de donkerste kleur roze met een daar doorheen een lichte glans.
  • Kleur 5: een lichtpaars-bruine kleur met een matte afwerking.
  • Kleur 6: een donkerpaarse kleur met een matte afwerking.

Hieronder een foto van de swatches aan de binnenkant van mijn arm:

De kleuren zijn heel mooi op elkaar afgestemd zodat je er verschillende ooglooks mee kunt maken, handy! Zelf ben ik geen expert in het aanbrengen van oogschaduw, dus ik gebruik vaak de wat lichtere kleuren. Meestal werk ik van licht naar donker (geen idee of dat goed is haha) en begin ik met een lichte kleur in mijn ooghoeken. Hoe verder ik naar de buitenkant van mijn ogen werk, hoe donkerder de kleur. Hieronder een foto van mijn favoriete ooglook, gemaakt met het Etos palette.

img_1256

Etos Eyeshadow Primer

Omdat ik het belangrijk vind dat mijn ooglook de hele dag mooi blijft zitten, heb ik naast het oogschaduw palette ook nog een Eyeshadow Primer van Etos gekocht. Deze primer vormt een goede basis voor het aanbrengen van de oogschaduw. Het product zorgt er simpelweg voor dat de oogschaduw langer op zijn plek blijft zitten en dat de oogschaduw niet helemaal in de lijntjes van je ogen trekt. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Het ideale aan dit product is dat je er maar een héél klein beetje van nodig hebt waardoor je er dus extra lang mee kan doen, love it!

Het palette is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, namelijk: Bed of Roses, Nude, Smokey Eyes en Dare to Color. Het palette Bed of Roses kost €6,99 euro. De primer die ik heb gekocht kost €3,99 euro. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankopen. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de andere varianten van dit palette. Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van Etos’ make-up producten? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen