Devoted Creations | DETOUR!

Hi loves! In de blog van vandaag test ik weer een super mooi product van Devoted Creations. Toen ik laatst een bezoekje bracht aan zonnestudio SunJora, zag ik dat ze weer wat nieuwe crèmes aan het assortiment hadden toegevoegd, super leuk. Ik besloot te gaan voor een crème met een zeer sterke DHA bronzer: DETOUR! Ben je benieuwd naar mijn mening over dit product? Of wil je gewoon wat meer weten over deze crème? Lees dan lekker mee!

Over de crème

De crème DETOUR maakt onderdeel uit van de DC Collectie van Devoted Creations. De DC Collectie is de allereerste lijn die Devoted Creations ooit heeft ontwikkeld en hier is het eigenlijk allemaal begonnen, zo leuk! De lijn bestaat uit ontzettend veel verschillende producten: van hypoallergene crèmes tot de allersterkste tingles. Voor ieder huidtype is er wel een passend product te vinden en dat met de nadruk op anti-agingMisschien wel leuk om te weten is dat de crèmes SOMEWHERE ON A BEACH en WOKE UP LIKE THIS, die ik eerder heb getest, ook afkomstig zijn uit de DC Collectie.

De crème DETOUR is een bruiningsversneller met een 130-voudige DHA bronzer. DHA bronzers kunnen oplopen tot een sterkte van ongeveer 200, dus DETOUR is met zijn 130-voudige bronzer wel ontzettend sterk. Om die reden wilde ik deze crème maar al te graag uittesten. Ik had namelijk nog nooit zo’n sterke bronzer geprobeerd! Naast DHA bronzers, bevat DETOUR ook nog eens een aantal natuurlijke en cosmetische bronzers, die zorgen voor een diepe en donkere bruining. Dat DETOUR zorgt voor een sterker bruiningsresultaat is wel duidelijk, maar wat doet deze lotion nu precies nog meer? Dat zal ik je vertellen! De crème bevat namelijk ontzettend veel verschillende soorten ingrediënten die ieder zo hun voordelen hebben.

img_1640-3

Zo zorgt Advanced Matrixyl Synthe 6 voor minder zichtbare lijntjes en rimpels en door Blue Tansy (een speciaal bloemextract) oogt je huid natuurlijk bruin. Dit komt omdat dit bloemextract een oranje kleuring van je huid tegengaat, love it! Andere ingrediënten zijn FreshTek voor een heerlijke geur en verfrissing van de huid; Japanese Rose voor het verfijnen van je poriën en het aanmaken van collageen (=minder zichtbare rimpels!); en Melatime voor een verbeterde pigmentatie. Laat die bruiningboost maar komen! Het speciaal ontwikkelde Tiger Grass is ideaal voor mensen die snel rode (stress)vlekken op hun huid krijgen. Tiger Grass kan gezien worden als een kleur corrigerend ingrediënt dat roodheid vermindert en helpt de huid te beschermen tegen omgevingsstress en -vlekken.

 

Heb je last van cellulitis? Dan biedt deze crème een mega groot voordeel omdat het Body Fit in de crème ervoor zorgt dat de huid steviger wordt en cellulitis minder goed zichtbaar is. Het Houtskoolextract absorbeert overtollige olie, ontgift en vermindert ontstekingen. Ook helpt het bij het verbeteren van een acne-gevoelige huid. Al met al een ontzettend veelzijdige, multi functionerende crème. Ik heb alles nog even in een schema hieronder gezet. Oja! Heb je tatoeages? No worries! DETOUR beschermt namelijk de kleur en glans van tatoeages, ideaal!

 

Schema

Advanced Matrixyl Synthe 6™ Een krachtig anti-aging ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels vermindert voor een langdurig resultaat.
Blue Tansy™ Dit is een bloemextract dat kalmerende en helende eigenschappen bevat. Er wordt gebruik gemaakt van blauwkleuren om een oranje tint in de huid tegen te gaan. Hierdoor krijg je een zo natuurlijk mogelijke bruine kleur, love it!  

Body Fit™

Body Fit vermindert de zichtbaarheid van cellulitis en herstelt de stevigheid van de huid.

Houtskoolextract

Absorbeert overtollige olie, ontgift en vermindert ontstekingen en helpt bij het verbeteren van een acne-gevoelige huid.
FreshTek™ Een overheerlijke mix van geur- en huidverfrissingsingrediënten.
Japanese Rose™ Dit ingrediënt verfijnd je poriën en verhoogd de productie van collageen (dit zorgt voor een stevigere huid en minder zichtbare rimpels!). Ook wordt de productie van overtollige oliën door Japanse Rose verminderd.

Melatime™

Stimuleert de melaninewerking voor verbeterde pigmentatie: laat die bruiningsboost maar komen, yes!

Tiger Grass™

Kleur corrigerend ingrediënt dat roodheid vermindert en helpt de huid te beschermen tegen omgevingsstress en -vlekken.

Mijn ervaring

Ik ben verrast door de hoeveelheid ingrediënten die er in de crème zitten. Of alles in de praktijk ook zo goed werkt, kan ik na één keer testen natuurlijk niet zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de crème makkelijk uitsmeert, niet plakt en geen vervelende vlekken achterlaat. Ook zie ik na mijn eerste zonnesessie meteen resultaat. Dit resultaat blijft tot meer dan 8 uur lang doorwerken. Verder vind ik de crème ontzettend lekker ruiken, heerlijk fris en zomers. Devoted Creations omschrijft de geur als een Moonlight Blossom geur. Is deze crème mijn nieuwe favoriet? Dat denk ik niet. Hoewel deze DETOUR crème ontzettend veel pluspunten heeft, blijft de Collagenetics 2 in 1 Lotion Pro toch wel mijn favoriet. Vooral in combinatie met de 1600 Prestige zonnebank van SunJora.

Handige informatie

DETOUR is verkrijgbaar in flesvorm van 360 ml of in sachets van 15 ml. Voor een fles betaal je €55,50 euro en voor een proefzakje €5,50 euro. Zoals jullie wellicht wel weten, vind ik het zelf ideaal om de proefzakjes uit te testen. Zo hoef je niet meteen een volle fles te kopen, maar kun je verschillende crèmes uitproberen om te kijken welke crème het best bij jou past. Woon je in de omgeving van Oudenbosch? Dan zou ik zeker eens een bezoekje brengen aan SunJora. Deze zonnestudio heeft drie verschillende soorten zonnebanken: de Ergoline Excellence 800, de Ergoline Prestige 1100 en de Ergoline Prestige 1600. Zo is er voor elk type zonner wel een ideale zonnebank. Daarnaast kun je bij SunJora kiezen uit super veel verschillende soorten crèmes, waaronder DETOUR!

Maandactie SunJora!

Hebben jullie de maandactie van SunJora al gezien?! Deze maand krijg je een leuke korting bij aankoop van de Collagenetics 2 in 1 Lotion Pro (my favorite haha) en de Glammed Glow crème. Voor deze twee producten samen betaal je nu geen €70 euro, maar slechts €54,95 euro! Wees snel want deze actie geldt alleen deze maand!

Contactgegevens SunJora

Rooseveltstraat 44-46
4731 KH Oudenbosch
Telefoon: 0165-317923
Dat was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat is jullie favoriete zonnecrème? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Stay tuned, want volgende maand test ik wel een hele bijzondere crème van Devoted Creations. Wil je niks missen? Abonneer je dan op mijn blog! 

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen