#TANLIFE | Selfie Tan’n Go Mousse + Kortingscode!

Hi loves! Vandaag is het dan eindelijk zover: op vakantie naar CURACAO! Als jullie dit lezen zal ik waarschijnlijk al in het vliegtuig zitten. Ik kan niet wachten om de komende tijd ultiem te gaan relaxen op dit prachtige eiland. Heerlijk eten, leuke plaatsjes bezoeken en lekker bakken in de zon, let’s get tanned! Maart is nu niet bepaald een maand om op vakantie te gaan en ik kan me ook wel voorstellen dat niet iedereen een voorstander is van de zonnebank. Om toch een lekker kleurtje te krijgen, heb ik voor jullie misschien wel dé ideale oplossing! Pasgeleden ontving ik namelijk een pakketje van #TANLIFE met heel wat leuke producten. Ik mag zelfs een kortingscode weggeven! Ben je benieuwd? Lees dan lekker mee!

Over #TANLIFE

#TANLIFE, ofwel ‘hashtag tanlife’, is een platform over all things sunny’. Zomer wordt gezien als een state of mind en aan het platform zit een webshop verbonden. Hier kun je de leukste musthaves shoppen en dat voor zeer scherpe prijzen, love it! Een #TANLIFE slaapmasker, drinkbeker, armband, noem het maar op! Ze verkopen het allemaal. Naast de #TANLIFE branding items, worden er ook veel zelfbruiner producten aangeboden van het merk Selfie. Alle producten van dit merk zijn volledig non-toxic, parabenenvrij (dus zonder allerlei chemische stofjes) en dierproefvrij. Vandaag ga ik het hebben over een van de Selfie producten, namelijk de Selfie Tan’n Go Mousse Super Dark. Ik zal jullie er wat meer over vertellen, enjoy!

26805277_1992303957723921_3588685499036304567_n

Selfie Tan’n Go Mousse – Super Dark

De Selfie Tan’n Go Mousse is een mousse die je kunt gebruiken als zelfbruiner. Je kunt dit product voor verschillende gelegenheden gebruiken. Ga je een avondje stappen, heb je een gala of wil je er voor een andere gelegenheid gewoon wat gebruinder uitzien? Dan helpt deze tanning mousse je aardig op weg! De Selfie Tan’n Go Mousse is er in verschillende varianten: de Medium Dark variant en de Super Dark variant. Zoals de naam het al zegt, is de Super Dark variant de donkerste van de twee. Het wordt aangeraden deze variant alleen te gebruiken wanneer je al een wat meer gebruinde huid hebt. De fles heeft een inhoud van 220 ml en is afgewerkt met een handige schuimpomp. De fles is verkrijgbaar voor €24,95 euro.

De Seflie Tan’n Go Mousse wordt geleverd met een speciale handschoen waarmee je de mousse op je lichaam kunt aanbrengen. Deze handschoen is bruin van kleur en gemaakt van stof. De buitenkant is bedrukt met het de tekst: ‘SELFIE, TAN’N GO SUNLESS’ en de binnenkant heeft een soort ruitjespatroon. De handschoen voelt lekker zacht aan en schuurt niet. Je kunt het eigenlijk zien als een grote spons waar je je lichaam mee kunt insmeren.

Hoe te gebruiken

Toen ik de Selfie Tan’n Go Mousse voor het eerst zag, was ik meteen erg benieuwd. Ik had namelijk nog nooit een zelfbruiner gebruikt en ik wist ook niet echt hoe het werkte. Tijd om het uit te proberen dus! Maar hoe gebruik je zoiets? Ik zal het jullie vertellen. Op de gebruiksaanwijzing staat omschreven dat je van tevoren je huid goed moet scrubben en op droge plekjes een dunne laag moisturizer aan moet brengen. Het wordt aangeraden om voornamelijk je enkels, ellebogen, knieën, voeten en haargrens in te smeren met deze moisturizer. Nu kunnen we de zelfbruiner gaan aanbrengen. Let op! Eerst goed schudden voor gebruik. Breng vervolgens de mousse geleidelijk aan in de handschoen en smeer het uit over je lichaam. Hoe langer je de mousse laat zitten, hoe bruiner je wordt! Na 1 uur: Medium. Na 2-4 uur: Medium Dark. Na 5 uur: Super Dark.

 

img_1785

Mijn ervaring

Ik besloot de zelfbruiner op mijn armen uit te testen en WAUWIE wat een verschil! Op de foto hieronder heb ik de tanning mousse aangebracht op mijn rechterarm (met de zilveren armband). Met mijn linkerarm heb ik niks gedaan. Het resultaat is verbluffend! Mijn huid ziet er niet alleen bruiner, maar ook egaler uit. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat het verschil tussen de twee armen op de foto wel een stuk groter oogt dan in werkelijkheid. Maar het verschil is en blijft er nog steeds! Ik ben blij verrast. Het is wel even oefenen, want in het begin lukte het me niet helemaal om de mousse geleidelijk aan te brengen. Misschien kwam dat omdat ik te enthousiast was en de gebruiksaanwijzing nog niet had gelezen haha oeps. Ik denk dat ik deze mousse bij speciale gelegenheden ga gebruiken, zoals bijvoorbeeld tijdens een gala. Het is dan super mooi om je benen en armen dan net een stukje bruiner te laten ogen, love it!

Kortingscode

Met de code ANOUK20 krijg je t/m 31 maart 2018 maar liefst 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij #TANLIFE! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook óf bezoek de website. Dit was nog maar het eerste item uit de box met producten die ik heb gekregen en ik ben nu al enthousiast! Ben je benieuwd naar de andere items uit de box? Abonneer je dan op mijn blog om niks te missen! Wat vinden jullie van #TANLIFE? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder.

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen