Carbon Coco – Ultimate Carbon Kit

Droom jij altijd al van die stralend witte glimlach? Dan is Carbon Coco echt iets voor jou! Een tijdje geleden ontdekte ik dit super toffe merk dat producten levert die je tanden op een geheel natuurlijke wijze witter maken. Ik ontving een pakketje met daarin verschillende items die niet alleen de witheid van je tanden bevorderen, maar ook nog eens een goede mondverzorging bieden. Ik ben ontzettend benieuwd! In deze blog vertel ik jullie wat meer over Carbon Coco en welke producten ik heb ontvangen. Lees lekker mee!

Over Carbon Coco

Een stralend witte lach! Wie wil dat nu niet? Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel manieren om je tanden witter te maken, maar ik vraag me regelmatig af of al die verschillende methodes en technieken wel zo goed zijn voor je tanden. Witte tanden zijn leuk, maar dan moet het natuurlijk niet schadelijk zijn voor je gebit. Carbon Coco biedt hiervoor dé ideale oplossing. De producten bestaan namelijk uit 100% natuurlijke ingrediënten om je tanden veilig witter te maken. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat je tanden mooi gepolijst worden, je tandglazuur wordt versterkt, je mond wordt gereinigd én je adem heerlijk fris blijft. En dit geheel zonder de risico’s van schadelijke chemicaliën, love it!

Ultimate Carbon Kit

Carbon Coco verkoopt verschillende producten en pakketjes. Zelf ontving ik de Ultimate Carbon Kit, een set bestaande uit een poeder, een tandpasta en een tandenborstel. De kit kost €42,95 euro. Ik zal jullie wat meer over de producten vertellen:

Activated Charcoal Tooth Polish

Het eerste product uit de kit is een zwarte poeder. Dit product wordt ook wel de Activated Charcoal Tooth Polish genoemd. Het actieve kool in deze poeder zorgt ervoor dat je tanden op een effectieve manier worden gewit. Ook verwijdert het zichtbare vlekjes op je tanden, stimuleert het de mondgezondheid én kan het de pH-waarde in je mond veranderen waardoor holtes, tandvleesaandoeningen en een slechte adem worden verminderd, ideaal!

Wist je dat?
Het actieve kool in de poeder gifstoffen, vlekken en tandplak uit je tanden verwijdert door middel van adsorptie? Hierbij bindt het actieve kool zich aan de niet-gewenste deeltjes en spoelt deze deeltjes uit je mond. Het super fijn gemalen poeder beschadigd je tandglazuur en tandvlees niet. De bentonietklei in de poeder zorgt ervoor dat je tanden opnieuw worden gemineraliseerd en het vleugje mirte van citroen heeft een zachte en antibacteriële werking.

Activated Charcoal Tooth Paste

Naast een poeder, bestaat de Ultimate Carbon Kit uit een Activated Charcoal Tooth Paste. Deze tandpasta bevat een speciale formule, die tandplak, holtes en een slechte adem tegengaat. Je zou deze tandpasta heel gemakkelijk als vervanger van je dagelijkse tandpasta kunnen gebruiken. Oja! Misschien wel interessant om te weten is dat deze tandpasta de opbouw van bacteriën met maximaal 90 procent vermindert, en dat gedurende 12 uur! De tandpasta dringt namelijk goed door tussen je tanden en bestrijdt op die manier ontzettend veel bacteriën.

Wist je dat?
Je deze tandpasta het beste kunt gebruiken in combinatie met de Activated Charcoal Tooth Polish en de speciale Bamboo Charcoal Toothbrush (tandenborstel)?

Bamboo Charcoal Toothbrush

Het laatste product uit de kit is een tandenborstel: de zogenaamde Bamboo Charcoal Toothbrush. Want ja een tandpasta zonder tandenborstel is natuurlijk niet handig! Nu ga ik ervan uit dat iedereen wel een tandenborstel heeft, maar deze tandenborstel is wel heel speciaal. Het borsteltje bestaat namelijk uit bamboehaartjes. Hierdoor krijgt je mond een ultieme verzorgingsboost, happy brushing!

img_4455

Hoe werkt het?

Oké nu weten we wat er allemaal in het pakketje zit, maar hoe werkt het? Het is eigenlijk super simpel! Het is de bedoeling dat je de tandenborstel nat maakt en deze in het zwarte poeder dipt. Poets vervolgens 2 tot 3 minuten je tanden, spoel dit uit en poets daarna je tanden met de bijbehorende tandpasta. Klaar is Kees! Het wordt aangeraden deze procedure iedere dag te herhalen voordat je gaat slapen.

Het resultaat?

Resultaten zijn meestal na 7 tot 14 dagen zichtbaar. Ik ga morgen starten met het gebruiken van de kit en oh wat ben ik benieuwd! Ik kom dus over een paar weken bij jullie terug met een nieuw blogje en daarin mijn ervaring en eindresultaat. Wil je liever niet zo lang wachten en zou je graag zelf de kit willen uitproberen? Dat kan! Neem dan voor meer informatie een kijkje op de website van Carbon Coco. Of bezoek Carbon Coco’s Instagram of Facebookpagina. Gebruik de code MAR10 voor 10% korting op je eerstvolgende aankoop!

Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat! Wil je dit niet missen? Abonneer je dan op mijn blog en blijf op de hoogte van al mijn posts. Wat vinden jullie van Carbon Coco? En hebben jullie weleens dit soort producten gebruikt? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder. Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

3 reacties op ‘Carbon Coco – Ultimate Carbon Kit

Reacties zijn gesloten.