#TANLIFE | Selfie Tan’n Go Mini Travel Kit + kortingscode!

Hi loves! Vandaag weer een nieuw blogje over #TANLIFE. Een tijdje geleden ontving ik een pakket met verschillende tanning producten en vandaag ga ik het hebben over de Selfie Tan’n Go Mini Travel Kit, een super leuke reisset met handige mini’s. Aan het eind van mijn blogje vind je een kortingscode. Veel leesplezier!

Over #TANLIFE

In mijn vorige #TANLIFE blog heb ik al het een en ander over #TANLIFE verteld. Voor degenen die dit gemist hebben of die nieuw zijn op mijn blog zal ik er kort wat over vertellen! #TANLIFE is een platform dat volledig in het thema staat van alles wat met de zomer te maken heeft. Aan dit platform zit een webshop verbonden waar je naast #TANLIFE branding producten (zoals een #TANLIFE beker, armband of slaapmasker), ook ontzettend veel zelfbruiner producten kunt kopen van het merk Selfie. Een van die producten is de Selfie Tan’n Go Mini Travel Kit én dat is precies waar ik jullie vandaag maar al te graag wat meer over wil vertellen!

Selfie Tan’n Go Mini Travel Kit

Ga je op reis en wil je niet dat jouw mooie tan verloren gaat? Dan is de Selfie Tan’n Go Mini Travel Kit dé ideale oplossing voor jou! Dit pakket is gevuld met de meest handige mini’s die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis. De set bestaat uit een mini Face Bronzer (28 gr.), een mini Tan’n Go 2 Hour Sunless lotion (59 ml.) én een mini Tan’n Go Gradual Tanner lotion (59 ml.). Alle producten zijn verpakt in een schattig, doorzichtig tasje in de vorm van een iPhone. Ik zal jullie wat meer over de mini’s vertellen, enjoy!

Tan’n Go Gradual Tanner

Het eerste product uit de reisset is de Tan’n Go Gradual Tanner. Dit is een moisturizer die zorgt voor een geleidelijke tan. Je kunt de Tan’n Go Gradual Tanner dagelijks gebruiken om je huid te verzorgen. De lotion bevat naast de vitamines A en E, namelijk ook groene thee en kola extracten die ervoor zorgen dat je huid er beter uitziet en aanvoelt dan ooit tevoren! Met deze lotion creëer je de meest natuurlijke bruining zonder dat je daar de zon voor nodig hebt.

Tan’n Go 2 hour Sunless

Naast de Tan’n Go Gradual Tanner bevat de travel set de Tan’n Go 2 Hour Sunless lotion. Deze bronzer is hydraterend, laat geen strepen of vlekken achter en resulteert in een natuurlijk goud bruine kleur. Je kunt zelf bepalen hoe bruin je wilt worden door meer of minder van de crème te gebruiken. Het ideale aan deze lotion is dat je geen uren in de zon hoeft te zitten om een lekker bruin kleurtje te krijgen. Net zoals de Tan’n Go Gradual Tanner bevat de Tan’n Go 2 Hour Sunless lotion de vitamines A en E én groene thee en kola extracten voor een optimale verzorging van je huid.

Face Bronzer

Altijd al een prachtige glowing sun kissed look willen hebben? Dan is het laatste product uit deze travel set, de Instant Face Bronzer, echt iets voor jou! In deze gezichtsbronzer zitten kleine bronzen kraaltjes die bij het aanbrengen openbarsten op je huid. Hierdoor krijgt je gezicht een mooie, bruine kleur. Je kunt de crème gewoon zo aanbrengen of onder je make-up. De kleur blijft de hele dag zitten. Ben je het beu? No worries! Door de speciale Wash Off Formula kun je de bronzer op elk moment van je gezicht wassen met water en een beetje zeep, ideaal! Misschien wel interessant om te weten is dat deze geurvrije gezichtsbronzer niet-comedogeen is. Dit betekent dat de crème je poriën niet verstopt en geen gekke zwarte puntjes of mee-eters op je gezicht veroorzaakt.

Wist je dat?
Alle producten non-toxcic, parabenenvrij (=zonder allerlei chemische stoffen) en dierproefvrij zijn?!

Kortingscode

Ik ben ontzettend blij met dit kleine, handige pakketje. Ideaal voor op reis of onderweg! Wil je nu ook zo’n leuke kit aanschaffen of ben je benieuwd naar de andere producten van #TANLIFE? Neem dan zeker een kijkje op Facebook of Instagram of bezoek de website van #TANLIFE. Gebruik mijn code ANOUK20 voor 20% korting bij je eerstvolgende aankoop. Wees wel snel, want deze code is geldig t/m 31 maart 2018!


Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie van de producten van #TANLIFE en Selfie vinden. Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wil je niks missen van mijn blog? Abonneer je dan!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen