Curaçao blog #1 – Koko’s Curaçao

Hi loves! Ik ben weer terug in Nederland van een onvergetelijke vakantie naar Curaçao. Samen met mijn moeder zijn we het hele eiland doorgereden en wat hebben we ontzettend veel mooie plekjes gezien. Vandaag wil ik jullie graag wat meer vertellen over Koko’s Curaçao, dé place to be op het Jan Thiel strand waar je terecht kunt voor de lekkerste streetfood. Ben je benieuwd? Lees dan lekker mee!

Over Koko’s

Koko’s is een super gezellige hotspot op het Jan Thiel strand waar je kunt genieten  van het prachtige uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje. De menukaart is zeer gevarieerd: van salades tot bagels en van mini burgertjes tot heerlijke beach bites. Naast smoothies en gezonde shakes, kun je er ook terecht voor cocktails of gewoon een lekker koud biertje!

Happy Sunday @Koko’s!
Misschien wel leuk om te weten is dat op zondag de Zuid-Afrikaanse Braai wordt aangestoken om heel wat heerlijke maaltijden te bereiden. En dat terwijl de DJ leuke beats draait en de zon ondergaat, love it! 

Mijn ervaring

Mama en ik zijn op de tweede dag van onze vakantie gelijk naar deze leuke hotspot gegaan. Zelf zaten we in het Chogogo Dive & Beach Resort dat aan het Jan Thiel strand ligt, dus Koko’s was super makkelijk te bereiken. We hebben de hele dag lekker in de zon gelegen en vanaf ons strandbedje werden we bediend door vriendelijk personeel. We bestelden onder andere een heerlijke zelfgemaakte ice tea, yummie! Omdat we later in de middag honger kregen, besloten we ook een hapje te gaan eten. We kozen allebei voor een kipsalade. Wat was het heerlijk!

Handige informatie

Openingstijden

Koko’s Curacao is dagelijks geopend van 9:00 uur ’s ochtends tot zonsondergang.

Contactgegevens

  • Tel: +5999 7470633
  • Mail: info@janthielbeach.com
  • Reserveren: reservations@janthielbeach.com

Voor meer informatie over Koko’s kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram, of bezoek de website.

Dit was mijn eerste Curaçao blog! De komende tijd kun je zeker meerdere Curaçao blogs verwachten. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn blog & stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen

2 reacties op ‘Curaçao blog #1 – Koko’s Curaçao

Reacties zijn gesloten.