Devoted Creations – Head to Glow

Hi loves! Afgelopen maand mocht ik weer een nieuwe crème van Devoted Creations uitproberen. Normaal gesproken kies ik voor een lotion voor onder de zonnebank, maar Devoted Creations heeft een veel breder assortiment dan alleen zonnecrèmes. Daarom besloot ik deze maand eens wat anders uit te proberen. Ik heb gekozen voor de Head to Glow crème: een moisturizer, douchegel én scheerschuim in 1! Benieuwd? Lees dan snel verder!

So Naughty Nude Collectie

Head to Glow maakt onderdeel uit van de So Naughty Nude Collectie van Devoted Creations. Deze collectie bevat producten die gericht zijn op een goede verzorging van je huid, met als doel huidveroudering te verminderen en huiduitdroging tegen te gaan. Maar dat is nog niet alles! Naast een goede huidverzorging, zorgen de producten uit de So Naughty Nude Collectie er bovendien voor dat je gebruinde kleur na een zonnesessie tot wel een week langer blijft behouden. Ook het om de 7 tot 10 dagen scrubben van je huid met producten uit deze collectie kan resulteren in een nog diepere bruining. Dit komt doordat het UV-licht van de zonnebank dan beter zijn werk kan doen.

Head to Glow

Head to Glow is één van de crèmes uit de So Naughty Nude collectie. Wat ik zo leuk vind aan dit product is dat deze crème zowel een moisturizer als douchegel én scheerschuim in 1 is, super handig! Head to Glow bevat onder andere amandel olie, cashmere extracten, cacaoboter en vitamine E. De lotion is geschikt voor een licht getinte huid. Het is de bedoeling dat je de crème na het zonnen aanbrengt tijdens het douchen. Net zoals elke andere douchegel kun je je lichaam met de crème insmeren en vervolgens afspoelen met water. Als je wil, kun je Head to Glow ook tegelijkertijd voor je scheersessie gebruiken, nice!

Mijn ervaring

Toen ik deze fan-tas-tische fles zag, was ik meteen verkocht! Hoe mooi ziet de verpakking eruit?! De roze kleur in combinatie met marmer: LOVE IT. Maar genoeg over de verpakking haha, want het gaat uiteindelijk om de inhoud. En daar kan ik kort maar krachtig over zijn. Ik ben namelijk zeer tevreden over Head to Glow en ik ben dan ook zeker van plan de fles aan te schaffen. Ik vind het vooral handig dat je de crème voor drie dingen tegelijkertijd kunt gebruiken en dat je dus niet drie verschillende producten nodig hebt. Naast een moisturizer en douchegel werkt de lotion inderdaad prima als scheerschuim. Mijn lichaam voelt nu super zacht aan en ruikt heerlijk. Of de crème ook daadwerkelijk zorgt voor een langer behoud van mijn gebruinde huid is lastig te zeggen. Ik denk dat ik de lotion daar wat vaker voor zou moeten gebruiken.

Handige informatie

Head to Glow is verkrijgbaar bij SunJora in flessen van 325 ml of in sachets van 15 ml. Voor een fles betaal je €19,95 euro en voor een proefzakje €2,95 euro. Ik probeer meestal eerst de proefsamples uit zodat ik zeker weet of ik het volledige product wil aanschaffen, ideaal! Wil jij nu ook zo’n handige crème als Head to Glow uitproberen óf ben je op zoek naar een fijne lotion voor onder de zonnebank? Breng dan zeker een bezoekje aan SunJora, dé zonnestudio in het centrum van Oudenbosch!

Maandactie SunJora

Ook deze maand heeft SunJora weer een hele leuke maandactie. Zo krijg je de hele maand april 25% korting op de zonnecrème Le Moment, een luxe bruiningsversneller met een 120-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers én een aantal huidherstellende, hydraterende en anti-aging ingrediënten. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram of bezoek de website van SunJora.

Dat was het weer voor nu! Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat is jullie favoriete zonneproduct? Laat het me vooral weten in de reacties hieronder! Wil je niks missen? Abonneer je dan op mijn blog! 

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen