Makeup Revolution Blush & Contour Palette Review

Hi loves! Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik dol op make-up. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten uit te testen en een tijdje geleden besloot ik wat spulletjes via de webshop Boozyshop te bestellen. Een van de items die ik kocht, is het Blush & Contour Palette van Makeup RevolutionALL ABOUT BRONZED. Ben je benieuwd naar dit palette? Lees dan lekker mee!

Makeup Revolution

Ben jij een echte make-up liefhebber? Dan mag het merk Makeup Revolution zeker niet uit je make-up stash ontbreken! Het merk dat in 2014 in Londen op de markt werd gebracht, wordt ook in Nederland steeds populairder. Makeup Revolution kent een breed assortiment bestaande uit allerlei make-up producten, huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten en ga zo maar door. De producten sluiten aan bij de nieuwste trends en zijn van zeer goede kwaliteit. En dat voor een super betaalbare prijs. Wat wil je nog meer?! #MakeupHeaven

 

 

Blush & Contour Palette: ALL ABOUT BRONZED

Get ready for the revolution met het ALL ABOUT BRONZED palette van Makeup Revolution. Toen ik dit Blush & Contour Palette op de website van Boozyshop zag staan, kon ik er niet omheen: ik moést dit palette hebben! Het palette is namelijk multifunctioneel, want naast een bronzer en highlighter, kun je dit palette bovendien gebruiken om je gezicht te contouren. De mix van matte, shimmer en baked poeders zorgt ervoor dat je ontzettend veel verschillende lookjes kunt maken, love it!

Gebruik van het palette

Het Blush & Contour Palette in de kleur ALL ABOUT BRONZED is geschikt voor mensen met een lichte of medium huidskleur in combinatie met een gouden of gele ondertoon. Omdat het palette multifunctioneel is, kun je de poeders gebruiken om je gezicht te contouren, bronzen én highlighten:

 • Let’s contour! Wanneer je je gezicht wil gaan contouren, kun je de poeder schuin onder je jukbeenderen, in je wangholtes, aan de zijkanten van je neus vanaf je neusbrug recht naar beneden en onder je haarlijn aanbrengen. Vergeet je kaaklijn niet en de plek direct onder je kin.
 • Time for bronzer! Een mooie bronzer kan je gezicht meteen meer kleur geven en een stuk warmer maken. De bronzer kan in de vorm van een 3 op je gezicht worden aangebracht, van je voorhoofd naar je wangen naar je kaaklijn.
 • Shine bright with your highlight! Om je gezicht op bepaalde plekken te highlighten, kun je een highlighter aanbrengen. Ik doe dit meestal hoog op mijn jukbeenderen, op mijn cupidoboog en op mijn wenkbrauwbot. Andere plaatsen die je kunt highlighten, zijn: je neusbrug en het puntje van je kin.

Kleuren en swatches

De poeders uit het ALL ABOUT BRONZED palette zijn sterk gepigmenteerd en heel gemakkelijk te blenden. In totaal bestaat het palette uit acht verschillende poeders:

 1. De eerste kleur uit het Blush & Contour Palette is een lichte crème achtige kleur met een lichte shimmer. Je kunt deze kleur gebruiken voor op je neusbrug, onder je ogen en op je voorhoofd.
 2. De tweede kleur is een lichtbruine, roze achtige kleur met een lichte shimmer. Door de roze ondertoon zou je hem als blush op je wangen kunnen aanbrengen.
 3. Kleur drie is een glitterachtige, goudbruine kleur met een mooie glans. Deze shimmer zou je lichtjes als highlighter op je jukbeenderen kunnen plaatsen of bijvoorbeeld als oogschaduw kunnen gebruiken, handy!
 4. De vierde kleur is een van de twee baked powders en zou gebruikt kunnen worden als highlighter of blush, wat je zelf wil natuurlijk! De kleur is donkerbruin en heeft een mooie glitter. Ideaal voor als je huid in de zomer wat donkerder oogt.
 5. Kleur vijf is een van de lichtste kleuren uit het palette. De poeder heeft een crème achtige kleur met een matte afwerking. Deze kleur zou ik voornamelijk onder mijn ogen aanbrengen.
 6. De zesde kleur is een lichtbruine kleur met een matte afwerking. De kleur oogt wat oranje, waardoor ik deze kleur eerder zou mixen met een van de andere kleuren uit het palette.
 7. Dan komen we bij kleur zeven, een van mijn favorieten! Deze kleur is iets donkerder dan kleur zes, heeft een koele ondertoon en een matte afwerking. Ideaal om eens wat shape in je gezicht aan te brengen!
 8. De laatste kleur uit het palette is een lichte crème achtige baked powder met een mooie glitter. Je zou hem als highlighter kunnen gebruiken voor overdag, aangezien de kleur niet super sterk gepigmenteerd is.

Ingredienten

Mica, Talc, Dimethicone, Magnesium Stearate, Kaolin, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Methylparaben, Propylparaben,(+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035.

Handige informatie

Het Blush & Contour Palette in de kleur ALL ABOUT BRONZED heeft een inhoud van 13 gram en is cruelty free (dus niet op dieren getest!). Het palette is verkrijgbaar bij Boozyshop voor slechts €7,95 euro. Zelf heb ik er de Makeup Revolution F105 Contour Brush bij gekocht. Deze kwast is ideaal voor het aanbrengen van de poeders uit het palette en kost slechts €4,95 euro!

Dit was het weer voor nu. Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden. Wat vinden jullie van Makeup Revolution? Laat het vooral weten in de reacties hieronder! Wil je niks missen? Abonneer je dan op mijn blog! 

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen