L U N C H T I M E @Het Strandhuys!

Hi loves! Wat was het de afgelopen dagen weer lekker weer in Nederland. Ik hou ervan! Gisteren besloot ik samen met mijn lieve vriendinnetje Karlijn ergens te gaan lunchen. We hebben heerlijk bij Het Strandhuys in Bergen op Zoom gegeten. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Het Strandhuys

Over Het Strandhuys

Proef, geniet én beleef bij Het Strandhuys in Bergen op Zoom: dé place to be om heerlijk een hapje te eten of lekker iets te drinken. Het Strandhuys beschikt over een groot uitgezet terras met ruim 200 zitplaatsen, waar je kunt genieten van het uitzicht over de Binnenschelde. Voor de kinderen is er op het strand naast het terras en binnen voldoende ruimte om lekker te spelen.

481572_386163614804081_149439314_n

Menu

Het Strandhuys kent een ontzettend veelzijdig menu. Naast warme en koude dranken, smoothies, sappen en diverse wijnen, kun je er ook terecht voor een heerlijk koud biertje. Voor bij de borrel worden er diverse soorten bittergarnituur aangeboden. Zin in een wat uitgebreidere lunch? Dat kan! Het menu varieert van koude en warme belegde broodjes tot hamburgers, tosti’s, uitsmijters, maaltijdsalades en zelfs vlees- en visschotels, yummie! Klik op de menukaart hieronder om het volledige menu te bekijken.

Wist je dat?
Het Strandhuys alleen dagverse producten serveert?! Héérlijk! Alle producten worden maatschappelijk verantwoord ingekocht én Het Strandhuys draagt het milieu ook nog eens een warm hart toe doordat de verpakkingen 100% composteerbaar zijn.

Bestel App

Misschien wel leuk om te weten is dat Het Strandhuys tegenwoordig ook een eigen bestel app heeft! Download de app van Het Strandhuys, plaats je bestelling, reken af met iDeal en bepaal zelf hoe laat je de bestelling bij Het Strandhuys af komt halen. Super handig! Zo hoef je nooit lang in de rij te staan en kun je op je gemak je keuze maken.

Mijn ervaring

Zelf had ik nog nooit van Het Strandhuys gehoord, dus ik was erg benieuwd. Toen we aankwamen waren we blij verrast: wat een prachtige locatie! We hadden een heerlijk plekje waar we uitkeken over het water. Het terras oogt modern, gezellig en sfeervol. De tafels zijn ruim opgezet en er is genoeg plek voor het hele gezin. Wat ik zelf zo leuk vind, zijn de roze details die in het hele interieur terug naar voren komen.

Na het zien van de uitgebreide menukaart besloot ik zelf te gaan voor een broodje Carpaccio, hoe verrassend haha. Karlijn nam de maaltijdsalade Zalm met ketjap en sesam. Zoals je kunt zien zag het eten er super lekker uit en smaakte het ook nog eens heerlijk. Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. Ik denk dat ik hier deze zomer zeker nog een keer terug zal komen!

Algemene informatie

Zoek jij nog een leuke plek om heerlijk wat te eten of te drinken? En dat met uitzicht op het water? Dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan Het Strandhuys in Bergen op Zoom! Neem voor meer informatie een kijkje op Facebook en Instagram of op de website van het Strandhuys.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:30 uur tot 21:00 uur
Woensdag  11:30 uur tot 21:00 uur
Donderdag 11:30 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 11:30 uur tot 21:00 uur
Zaterdag  11:30 uur tot 21:00 uur
Zondag 11:30 uur tot 21:00 uur

Contactgegevens

Boulevard 55
4617 HB Bergen op Zoom
Tel: 0164-260222
E-mail: hetstrandhuys@kpnmail.nl

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen