Curaçao blog #3 – Hemingway Beach Bar & Restaurant

Hi loves! Vandaag de hoogste tijd voor een nieuwe Curaçao blog. Omdat mama en ik tijdens ons verblijf in Curaçao meerdere malen bij Hemingway Beach Bar & Restaurant hebben gegeten, leek het me leuk om jullie daar wat meer over te vertellen. Ben je benieuwd? Lees dan lekker mee!

Hemingway Beach Bar & Restaurant

Hemingway Beach Bar & Restaurant bevindt zich op een sfeervolle locatie op het Lions Dive Beach Resort, vlakbij Mambo Beach. Deze hotspot is een genot voor elke foodlover. Naast een goed gevuld ontbijtje, kun je bij Hemingway volop genieten van een lekkere lunch, avondmaaltijd en nog veel meer! Mama en ik zijn meerdere malen naar Hemingway geweest. Zo hebben we er geluncht nadat we bij de Dolphin Academy met dolfijnen hadden gezwommen en hebben we er twee keer gedineerd. Ik zal jullie er wat meer over vertellen, enjoy!

Ontbijt

Iedere dag wordt er tussen 7:00 uur en 10:30 uur een Amerikaans ontbijtbuffet geserveerd op het strand, yummie! ’s Ochtends kun je dan al genieten van een hapje en drankje met een prachtig uitzicht over zee. Zelf heb ik nog nooit bij Hemingway ontbeten, dus wat ze precies serveren tijdens het ontbijt is voor mij nog een verrassing.

Lunch

Vanaf 10:00 uur kun je bij Hemingway terecht voor een heerlijke lunch. Lunchgerechten worden tot 17:00 uur geserveerd. De lunchkaart is ontzettend uitgebreid en varieert van broodjes, sandwiches, wraps en tosti’s tot soepen, eiergerechten, burgers en zelfs pasta’s! Hier vind je de volledige menukaart. Mama en ik besloten te gaan voor de Caesar Salade Kip, een goed gevulde salade met kip, bacon, ei, tomaat, Parmezaanse kaas, croutons en Caesar dressing. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit de lekkerste salade is die ik ooit heb gegeten, echt een aanrader!

img_5949

Diner

Om 17:00 uur begint bij Hemingway het diner. Tot 22:00 uur kun je onder de prachtige sterrenhemel genieten van een lekkere pasta, burger, salade of een goed stuk vlees of vis. De volledige menukaart vind je hier. Omdat ik zelf niet zo’n visliefhebber ben, koos ik voor het gebakken varkenshaasje met champignonroomsaus en verse groenten, yumm! Mama koos de geroosterde ossenhaas met roerbakgroenten en pepersaus. Onder het genot van een rosétje zaten we aan het water gezellig te kletsen en te genieten van onze vakantie.

img_5946.jpg

Live Muziek

Misschien wel leuk om te weten is dat er iedere vrijdag, zaterdag en zondag live muziek is bij Hemingway! Boften mama en ik nu even dat wij er op vrijdagavond heen gingen. Tijdens ons diner luisteren we naar de Reggae Band ‘Uprising’. Elke zaterdag vindt er een live piano show plaats van Tico Roberto & Friends en op zondag speelt de Salsa & Merengue Band ‘Los Campadres’. Elke zondag wordt er bovendien een Latin Buffet vanaf 18:30 uur geserveerd.

img_5876

 

Handige informatie

Openingstijden

Hemingway Beach Bar & Restaurant is dagelijks geopend van 7:00 uur ’s ochtends tot 00:00 uur ’s avonds. De oh zo gezellige bar is ook non-stop open vanaf 9:00 uur. Super handig voor als je tijdens het zonnen zin hebt in een koud drankje, smoothie of cocktail. Elke woensdag, vrijdag en zondag is er HAPPY HOUR van 17:30 uur tot 18:30 uur, love it!

Contactgegevens

Gelegen in het Lions Dive & Beach Resort
Bapor Kibra z/n, Curacao
Email: info@hemingwaycuracao.com
Telefoon: (005999) 465-0740

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Facebook en Instagram of op de website van Hemingway Beach Bar & Restaurant.

 

Dit was het weer voor nu! Mama en ik hebben genoten bij Hemingway! Mocht je toevallig in Curaçao zijn of ben je van plan er naartoe te gaan, breng dan zeker een bezoekje aan Hemingway Beach Bar & Restaurant! De komende tijd zullen er meer Curaçao blogs volgen. Wil je geen enkele blog missen? Abonneer je dan op mijn blog & stay tuned!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


 

 

 

 

 

Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen