iDeal of Sweden – Hannalicous Collectie + Kortingscode!

WAUW! Hebben jullie de Hannalicious collectie van iDeal of Sweden al gespot? Wat een prachtige collectie telefoonhoesjes in samenwerking met influencer Hanna Friberg. Bof ik even dat ik een deel van deze collectie aan telefoonhoesjes heb gewonnen! Genoeg reden om hier een blogje over te schrijven. Benieuwd naar mijn nieuwe hoesjes? Lees dan lekker mee. Oja, ik mag zelfs een kortingscode weggeven waarmee je 20% korting krijgt op je eerstvolgende aankoop! Enjoy!

Hanna Friberg

Hanna Friberg, a.k.a. Hannalicious, is een bekende influencer én blogger op het gebied van fashion en lifestyle. De Zweedse beauty heeft al met ontzettend veel merken samengewerkt en reist voor haar werk de hele wereld rond. Op www.hannalicious.se kun je haar laatste blogposts terugvinden. Hanna is erg actief op Instagram en Twitter én ze plaatst regelmatig allerlei leuke video’s op haar Youtube-kanaal.

Hannalicious X iDeal of Sweden

In samenwerking met iDeal of Sweden heeft Hanna recent de Hannalicious collectie uitgebracht. Van alle collecties die iDeal of Sweden recent heeft gelanceerd, vind ik deze collectie toch stiekem wel het allermooist. Ik ben namelijk dol op glitters, marmer en gouden details én dat is precies waar de Hannalicious collectie om bekend staat. In totaal bestaat de collectie uit vier limited edition hoesjes, waarvan ik er zelf drie in mijn stash heb. Ik zal jullie wat meer vertellen over de hoesjes uit de collectie.

#1 Dramatic Dazzle

Het eerste telefoonhoesje, ook wel Dramatic Dazzle genoemd, is zwart van kleur en heeft een marmeren, steenachtig patroon. Dit hoesje is het donkerste hoesje van de vier en is afgewerkt met gouden glitters. Zoals altijd is het iDeal of Sweden logo in een gouden plaatje gedrukt en daaronder staat de tekst ‘Hannalicious’. Het hoesje oogt chique, modern en stijlvol. Het ideale aan dit hoesje is dat je hem met ontzettend veel outfits kunt combineren, LOVE IT!

#2 Coral Crush

Wil je toch liever een wat feller gekleurd hoesje? Dan zou ik gaan voor de Coral Crush case! Dit hoesje is rood van kleur met donkere en lichtroze details die verwerkt zijn in een soort koraalachtig patroon. Naast koraal zie je tevens kenmerken van een edelsteenachtige structuur in het hoesje terug. Een prachtige combi die resulteert in een super fancy hoesje. Heerlijk voor in de zomer, om jouw zomerse look helemaal af te maken!

#3 Magical Mint

Magical Mint is mijn favoriete hoesje van de hele collectie. Dit hoesje heeft net zoals de Coral Crush case een edelsteenachtige structuur. Het hoesje is mintgroen van kleur gecombineerd met turquoise, wauw zo mooi! Deze koele kleuren staan prachtig in combinatie met de gouden details die in de case verwerkt zijn. Het hoesje oogt fris en is een echte eye-catcher!

img_6948

#4 Golden Glamour

Het laatste hoesje uit de Hannalicious collectie is de Golden Glamour case. Dit is het enige hoesje uit de collectie die nog uit mijn stash ontbreekt. Máár gelukkig heb ik hem een paar dagen geleden besteld. Ik kan niet wachten tot hij binnen is! Dit prachtige hoesje heeft een marmeren patroon bestaande uit witte, bruine en grijze accenten. Het hoesje is afgewerkt met gouden glitters.

Handige informatie + Kortingscode

iDeal of Sweden verkoopt hoesjes die gemaakt zijn voor Apple, Samsung en Sony telefoons. Welke modellen dit precies zijn, vind je terug op de website. Alle telefoonhoesjes kosten €29,99 euro per stuk. Met de code ANOUKK20 krijg je t/m 19 juni 2018 maar liefst 20% korting op je eerstvolgende aankoop bij iDeal of Sweden! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op Instagram en Facebook of bezoek de website van iDeal of Sweden. Wat vinden jullie van mijn nieuwe telefoonhoesjes? En wat is jullie favoriet? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen