Devoted Creations – Le Moment

OMG! Ik ga alweer bijna op vakantie naar Mallorca, can’t wait! Over een paar dagen is het dan eindelijk zover: heerlijk een weekje genieten in de zon. Om al helemaal in de zomerstemming te komen én om alvast een beetje bij te bruinen, bracht ik kortgeleden weer eens een bezoekje aan zonnestudio SunJora. Ik mocht een nieuwe crème van Devoted Creations uitproberen: Le Moment. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met deze tanning lotion? Lees dan lekker mee!

Color Rush Collectie

De tanning lotion Le Moment maakt onderdeel uit van de Color Rush Collectie van Devoted Creations. De Color Rush Collectie bevat producten die de huid een optimale verzorging geven tijdens én na het zonnen! De lijn kan worden gezien als een van de luxere collecties van Devoted Creations en wordt gekenmerkt door hoogwaardige huidherstellende, hydraterende en anti-aging ingrediënten. Één van die ingrediënten is Cashmere Blend, dat zorgt voor een goede hydratatie van de huid. Ideaal voor mensen met een wat drogere huid, die toch graag een sterke bronzer willen gebruiken. Naast Cashmere Blend bevatten alle producten uit de Color Rush collectie SunXtend voor een langer bruiningsresultaat.

Le Moment

Één van de producten uit de Color Rush Collectie van Devoted Creations is de tanning lotion Le Moment. Le Moment is een bruiningsversneller met een 120-voudige DHA bronzer, wauw! Deze bronzer verlengt de gebruinde kleur met 2 tot 7 dagen. Hoe sterker de DHA bronzer, hoe beter de kleur behouden blijft. Verder bevat de crème natuurlijke bronzers bestaande uit natuurlijke ingrediënten zoals kokos, noten en bessen. Deze bronzer zorgt ervoor dat de gebruinde kleur met 1 tot 3 dagen wordt verlengt. Naast natuurlijke bronzers bevat Le Moment bovendien cosmetische bronzers voor de bruine kleur van de bruiningsversneller. Heb je tattoos maar ben je bang dat de kleur van je tattoo door het zonnen vervaagt? No worries! De Tattoo & Color Fade Protecting formule in de crème gaat vervaging van je tattoo tijdens het zonnen tegen. De hoogwaardige anti-aging ingrediënten in de crème geven je huid ook nog eens een optimale verzorging, love it!

Mijn ervaring

Ik stond te popelen om Le Moment uit te testen. Vooral omdat deze tanning lotion lekker veel DHA bronzers bevat en daar hou ik natuurlijk wel van. Want hoe meer van deze bronzers in de crème, hoe langer het bruiningsresultaat behouden blijft, yes! Le Moment is donkerbruin van kleur en ruikt ontzettend lekker. Op de website wordt de geur omschreven als een blushing suede geur. Ik vind het lastig om een geur te omschrijven, maar naar mijn mening ruikt Le Moment gewoon lekker fris en krijg je er meteen vakantiegevoelens bij (tenminste ik dan haha). Wat ik wel jammer vind, is dat de crème erg lastig uit te smerenis. Je moet hem echt goed over je lichaam verdelen, want ik denk dat je anders vlekken krijgt. Neem hier gewoon wat langer de tijd voor en het probleem is opgelost, easy! Verder ben ik erg tevreden over de crème: het bruiningsresultaat is verbluffend en blijft lekker lang aanhouden. Ben je een gevorderde zonner en heb je zin om eens een nieuwe crème uit te proberen die veel bronzers bevat? Dan zou ik Le Moment zeker eens een keertje uittesten!

Handige informatie

Je kunt de tanning lotion Le Moment bij zonnestudio SunJora in Oudenbosch kopen. De crème is verkrijgbaar in flessen van 400 ml voor €83,95 euroof in kleine proefsamples van 15 ml voor €7,10 euro. Woon je in de buurt van Oudenbosch? Dan raad ik je aan om eens een bezoekje te brengen aan SunJora. Deze zonnestudio ligt in het hartje van Oudenbosch en hier heb je de keuze uit drie verschillende soorten zonnebanken: de Ergoline Excellence 800, de Ergoline Prestige 1100 en de Ergoline Prestige 1600. Zelf ga ik altijd onder de Ergoline Prestige 1600, maar als je een beginnende zonner bent dan zou ik starten met de Ergoline Excellence 800.

Openingstijden SunJora Oudenbosch
Maandag – Vrijdag 09:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 17:00

Ik ben in ieder geval weer helemaal happy met mijn tan en ik kan niet wachten om lekker op vakantie te gaan. Hebben jullie al vakantieplannen? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen