Een gezichtsbehandeling bij Ligne de Beauté in Roosendaal + WINACTIE!

Hi loves! Een tijdje geleden bracht ik een bezoekje aan Ligne de Beauté: The place to be in Roosendaal voor de beste gezichts- en lichaamsverzorging! Zelf onderging ik de populaire Hydradermie Youth-behandeling voor een zichtbaar jongere huid. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder! Oja, aan het einde van mijn blog vind je een super gave WINACTIE waarbij je kans maakt om deze gezichtsbehandeling ter waarde van €85 euro te winnen!

Ligne de Beauté

Ligne de Beauté is hét huidverzorgingsinstituut gevestigd in het centrum van Roosendaal. Je kunt er terecht voor ontzettend veel verschillende soorten behandelingen, love it! Heb je zin in een heerlijke lichaamsmassage, bindweefselmassage of is de hotstone massage toch meer jouw ding? Het kan allemaal! Naast massages, biedt de salon diverse afslank-, kuur-, en gezichtsbehandelingen aan en kun je er terecht voor (permanente) make-up, wimperextensions, henna brows, definitieve ontharing en nog veel meer!

TIP! Voor een compleet overzicht van alle behandelingen kun je een kijkje nemen op de www.lignedebeaute.nl

Hydradermie Youth-Behandeling

Ouder worden, rimpels krijgen, hangende oogleden, kraaienpootjes, noem het maar op.. ik moet er niet aan denken! Helaas krijgt iedereen ermee te maken. Naarmate je ouder wordt verliezen je huidcellen hun energie en vernieuwen zich langzamer, waardoor de eerste tekenen van veroudering ontstaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat manieren om huidveroudering te verminderen, thank God! Een van die methodes is via een Hydradermie Youth-Behandeling. Deze behandeling hersteld de celenergie in je huid wat resulteert in een zichtbaar jongere huid. De Hydradermie Youth-Behandeling wordt ook wel de ‘ster’-behandeling genoemd en is geschikt voor ieder huidtype. Door middel van dynamische ionisatie en thermische energie wordt je huid goed gehydrateerd en intens gevoed, celvernieuwing wordt gestimuleerd en huidveroudering vermindert. Wie wil dat nu niet?! De Hydradermie Youth is een behandeling waarbij gewerkt wordt met producten van GUINOT en bestaat uit verschillende stappen. Ik zal ze even kort toelichten, enjoy!

 

img_7255-1-e1529876673244.jpg

Huidreiniging 

De eerste fase van de behandeling bestaat uit de zogenaamde oppervlaktereiniging. Hierbij wordt de huid gereinigd van make-up en alle andere restjes van verzorging die je op je gezicht hebt aangebracht. Na de oppervlaktereiniging wordt vaak gekeken naar het huidtype en de conditie van de huid om zo het juiste behandeldoel op te stellen. Maar we zijn er nog niet! Na de oppervlaktereiniging moet de huid namelijk ook nog een dieptereiniging ondergaan. In dit geval worden alle dode huidcellen door middel van peeling verwijdert. Deze peeling bevat natuurlijke fruitzuren van sinaasappel, citroen en esdoorn die de dode huidcellen oplossen en papaja extract om de huid zijn glans terug te geven, nice! Het verwijderen van de dode huidcellen is super belangrijk, omdat dit ervoor zorgt dat alle daaropvolgende werkstoffen diep in de huid terecht komen!

 

img_7258

Dubbele ionisatie

Nadat het gezicht verlost is van alle make-up restjes, onzuiverheden en dode huidcellen is het tijd voor dubbele ionisatie! Dit klinkt heel gewikkeld, maar het proces werkt als volgt:  als eerst worden er bepaalde serumgels op het gezicht aangebracht, die zowel positieve als negatieve ladingen bevatten. Vervolgens worden er twee rollers op het gezicht geplaatst die heen en weer worden bewogen. De positief en negatief geladen werkstoffen uit de serumgels worden hierdoor afgestoten en komen in de diepere huidlagen terecht.

 

Zuurstoftoevoer

Nadat dubbele ionisatie heeft plaatsgevonden, wordt het oxygenating serum op de huid aangebracht. Dit serum bevat gestabiliseerd zuurstof en lavendelextract. Het voorziet de cellen van zuurstof en zuivert en kalmeert de huid. Het serum wordt met behulp van een warme elektrode over de huid verspreid. De warmte werkt heerlijk ontspannend, mmm!

 

Massage time!

Last but not least wordt de gezichtsbehandeling afgesloten met een heerlijke ontspanningsmassage. Ook wordt een maskertje aangebracht naar de behoeftes van de huid en kun je lekker ontspannen. Tot slot wordt er passende huidverzorging aangebracht en eventueel een lichte make-up.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Hydradermie Youth-behandeling of over andere behandelingen ga je naar www.lignedebeaute.nl. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op Facebook of Instagram.

Contactgegevens

Markt 11
4701 PA Roosendaal
Tel.: 0165 – 56 33 80
Email: info@lignedebeaute.nl

Openingstijden

Maandag 10.00 – 15.00
Dinsdag 09.00 – 21.00
Woensdag 09.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 21.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag 09.00 – 17.00

Winactie!

Ik vond de gezichtsbehandeling ontzettend fijn en ontspannend en na de behandeling zag mijn huid er direct een stuk stralender uit! Wil jij nu ook zo’n heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan? Dat kan! In samenwerking met Ligne de Beauté mag ik deze Hydradermie Youth-behandeling ter waarde van €85 euro weggeven!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel! Meedoen kan via Facebook óf Instagram. Neem dus snel een kijkje op mijn Instagram (@anouk.antonissen) of bekijk het bericht op mijn Facebookpagina. De stappen die je moet volgen staan onder het bericht. Op maandag 23 juli maken we de winnaar bekend, GOOD LUCK!

Liefs, Anouk


Let’s stay in contact! Volg mij op:

InstagramFacebookBloglovin’ & Twitter


Geplaatst door

Mijn naam is Anouk Antonissen en ik ben 24 jaar oud. Ik ben afgestudeerd voor de master Human Learning & Performance (psychologie) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en op dit moment werk ik als Content Marketeer bij JohnBeerens.com. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om foto's te maken en teksten te schrijven, dus vandaar dat ik begonnen ben met deze blog! Neem ook vooral een kijkje op mijn instagram: @anouk.antonissen